Лайфстайл

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати з якими «могут не только лишь все». Але це не все, що можна розглянути в актуальних колекціях — знаходяться там і тенденції, які легко адаптувати. Розбираємось, які штани найчастіше мелькали на подіумах на презентаціях осінньо-зимових колекцій 2024/2025.

Прямі костюмні штани

Alberta Ferretti, осінь-зима 2024/2025
16Arlington, осінь-зима 2024/2025

Ця пара точно не потребує представлення. Вже кілька сезонів вона б’є рекорд популярності. Секрет у тому, що тренд на стиль офісу збирається зменшувати оберти. Сміливо вибирайте прямі вироби із костюмної тканини. Тільки слідкуйте, щоб вони були досить просторими, а посадка виявилася високою. Саме такі стали зірками колекцій Arlington, Aknvas, Alberta Ferretti.

Скінні

Aaron Esh, осінь-зима 2024/2025
Balenciaga, осінь-зима 2024/2025

Так-так, облягаючі штани так і намагаються повернутися до списку актуальних рішень. Але якщо в минулих сезонах з ними акуратно загравали, то восени та взимку 2024/2025 вони можуть дійсно закріпитися в наших гардеробах. Щоб такий низ не порушив пропорції фігури, обов’язково купуйте довгі вироби на високій талії. До речі, не бійтеся вибирати акцентні вироби з принтом: такі з’явилися в лініях Balenciaga та Aaron Esh.

Буткати

Aniye Records, осінь-зима 2024/2025
Alexander McQueen, осінь-зима 2024/2025

Розкльошені пари не здають модних позицій. Правда, якщо раніше ми віддавали перевагу просторим wide-leg, то зірками цього холодного сезону стануть буткати. Відмінність цієї пари в тому, що вони облягають стегна та розширюються лише від коліна. Такий крій робить найширшу частину ніг візуально меншою за об’ємну. Особливо ефектно виглядають варіанти зі стрілками, як у колекції Alexander McQueen.

Штани-бочки

Max Mara, осінь-зима 2024/2025
Alaia, літо-осінь 2024

Цей незвичний для нас фасон стає дедалі популярнішим з кожним сезоном. Їх відрізняє «напівкруглий» крій штанин: вони починають розширятися в районі стегон і звужуються до щиколотки, щоб акцентний силует залишався помітний, вибирайте пари і матеріалу, який добре тримає форму, наприклад, вовни, як Max Mara або деніму, як Alaia.

Акцентні штани зі шкіри

Acne Studios, осінь-зима 2024/2025
16Arlington, осінь-зима 2024/2025

Шкіряні штани залишаються фаворитами дівчат на холодну пору року. Тільки пам’ятайте, щоб у осінні та зимові дні в таких було комфортно, важливо вибирати варіанти з підкладкою. Найголовніше цього сезону — спробувати не буденні однотонні рішення ахроматичних відтінків, а варіанти, що привертають увагу. Наприклад, із сяючого матеріалу — такі, у нетиповому фіолетовому відтінку, представили Arlington. Ще одне рішення – вироби з принтом. Варіант із ненав’язливим абстрактним орнаментом, що нагадує патину, з’явився в колекції Acne Studios.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

32 хв. тому

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само,…

4 години тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

19 години тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

20 години тому

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

1 день тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

2 дні тому