Лайфстайл

5 найкращих поєднань взуття, яке підходить до пальта цієї осені

Пальто – наш незамінний осінній супутник. Щоправда, образи з ним не завжди виглядають так само, як на картинках із Pinterest. Найчастіше проблема виявляється в невірно підібраному взутті: варто лише знайти пару з непідходящою халявою або мисом, як весь аутфіт виявляється сумбурним. Зібрали п’ять найкращих поєднань, які допоможуть уникнути цієї помилки.

Пальто-халат + ботфорти

Пальто-халат мимоволі асоціюється зі спідницею на запах за рахунок крою-трансформера. І у випадку з верхнім одягом фасон точно можна регулювати – завдяки відсутності фурнітури. Хоча подібний виріб «слухняний» у стилізації, найкраще він поєднується з ботфортами. Все завдяки високому пікантному розрізу, який утворюється завдяки фасону: він дозволяє продемонструвати ноги, а взуття врятує від примхливої ​​погоди.

Пальто-кокон + челсі

“Кокон” на відміну від пальто-халата ніяк не можна регулювати, і така модель точно не допоможе візуально змоделювати фігуру. Тому, щоб врівноважити образ і не зіпсувати пропорції, краще не обтяжувати аутфіт занадто масивним взуттям і зупинитися на челсі, які щільно облягають кісточку. Нехай ця пара грубувата, але з пальто-коконом вона виглядає гармонійно, та й підходить майже під будь-який образ.

Пальто в стилі оверсайз + масивні кросівки

У випадку з пальто в стилі оверсайз важливо не порушити модну концепцію – такий верхній одяг передбачає грубе розслаблене взуття. Звичайно, можна обійтися і простими черевиками на шнурівці, але найкращим варіантом стануть потужні кросівки. “Настрій” у цих виробів перегукується, і образ виглядає стильно і в міру зухвало.

Пряме пальто + чоботи з широкою халявою та гострим мисом

Пряме пальто заслужило модну нагороду за універсальність. Безумовно, його можна поєднувати з будь-яким взуттям, але щоб зайвий раз не винаходити велосипед, згадайте про таку ж функціональну і практичну пару. Чоботи з гострим мисом і широкою халявою ідеально римуються з прямим пальто – справа в їхній елегантності та простоті.

Приталене пальто + чоботи з облягаючою халявою

Приталене пальто знову повертається до трендів. Подібний обтягуючий варіант виглядає «дорого» і ультрастильно, але підібрати йому гідну пару не так просто. Наприклад, ті ж широкі чоботи не тільки візуально зіпсують аутфіт, але й доставлять дискомфорт при носінні. Краще вибрати ідентичну пару, але з обтягуючою халявою.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

З яким взуттям носити популярні в цьому сезоні шуби

Шуби — наймодніший верхній одяг сезону осінь-зима 2024/25. Ними дизайнери пропонують замінити пуховики, дублянки, утеплені…

33 хв. тому

Які штани популярні восени та взимку 2024/2025: 10 пар

Після закінчення тижнів моди ми вивчаємо глобальні тренди. Найчастіше серед них виявляються нетривіальні рішення, експериментувати…

3 години тому

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

19 години тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

20 години тому

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

1 день тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

2 дні тому