Лайфстайл

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді.

Скінні

032C осінь-зима 2024/25

Безумовно, головний модний камбек осені – джинси-скінні. Протягом останньої пари сезонів дизайнери робили обережні спроби повернути вузькі джинси до трендів, і ось нарешті їм це вдалося. Поки що бренди пропонують носити їх з об’ємним верхом та взуттям на підборах, як на шоу 032С, але цілком можливо скоро вони знову стануть основою для бохо-образів у стилі Indie Slease, які ми носили у 2010-х.

Джинси-підкови

Alaïa осінь-зима 2024/25

Повна протилежність джинсам-скінні – дуже широкі джинси-підкови. Вони вже не перший рік з’являються в колекціях Пітера Мюльє для Alaïa, і нехай не стали повноправною заміною звичним прямим моделям або трендовим wide-led, все-таки обзавелися шанувальниками. Поєднувати такі джинси варто виключно з верхом, що облягає: це допоможе зберегти пропорції фігури, а завдяки гіпертрофованому об’єму в нижній частині силуету, зробить талію візуально тонше. Також до таких джинсів важливо підібрати взуття на підборах: інакше ноги можуть здаватися коротшими, ніж вони є.

До підлоги

Chloé осінь-зима 2024/25

Втім, за основний критерій вибору джинсів можна прийняти не ширину штанин, а їхню довжину. Пам’ятаєте популярні пару років тому puddle-pants, чиї штанини буквально волочилися по підлозі? Тепер у моді їх трохи вкорочена версія: модні джинси повинні повністю закривати взуття, але при цьому не лежати на підлозі. Наочний приклад знайшовся у дебютній колекції Шимени Камалі для Chloé. Як верх до таких джинсів підійдуть романтичні блузи в стилі бохо, строгі жакети або базові боді, що облягають, і лонгсліви. А взуття вибирайте на стійких підборах або навіть на танкетці, щоб зберегти максимальний комфорт.

Прямі

Proenza Schouler осінь-зима 2024/25

Тренди трендами, а класичні фасони ніхто не скасовував. Якщо ви зараз шукайте універсальну пару джинсів, яка легко впишеться в будь-який образ і не вийде з моди ні через рік, ні через кілька років, зробіть вибір на користь моделі прямого крою. Ці джинси йдуть усім, візуально подовжують ноги і однаково добре виглядають і з топом-бюстьє, і з прозорою блузою і об’ємною худорлявістю. Чим не універсальна модна інвестиція.

З низькою посадкою

Victoria/Tomas осінь-зима 2024/25

Поки фешн-аналітики стверджують, що ми ось-ось маємо втратити будь-який інтерес до естетики нульових, дизайнери продовжують нею надихатися, незважаючи ні на що. Звичайно, зараз звичних атрибутів Y2K на подіумах набагато менше, ніж кілька сезонів тому, проте деякі з них навіть не планують залишати модну арену. Наприклад, джинси із посадкою на стегнах. Носити їх пропонуємо з укороченим, як у Victoria/Tomas, або верхом, що облягає, і буквально будь-яким взуттям: від туфель на підборах до черевиків челсі.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

7 години тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

24 години тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

2 дні тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

2 дні тому

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про…

2 дні тому

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім,…

3 дні тому