Лайфстайл

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним, краще всього звернути на перераховані нижче варіанти.

Пов’язки

Balmain осінь-зима 2024/25

Перші серед модних головних уборів на осінь-2024 пов’язки. Вони перекочували до нас із гардеробу спортсменів і з того часу не залишають список трендів. Втім, зрозуміло, чому. Цей головний убір чудово підходить на демісезон і при цьому чудово вписується у будь-який образ. Головне, щоб пов’язка залишалася мінімалістичною: тоді вона точно не викликає складнощів зі стайлінгом. При цьому вона може бути як тканинною, так і шкіряною, як на показі Balmain. Особливо ефектно остання виглядатиме в тотал-образі. Наприклад, можна одягнути шкіряну куртку, штани та черевики в тон: відмінне комбо для будь-якого випадку.

Берети

Chanel осінь-зима 2024/25

Берет також давно став позачасовою класикою і з сезону в сезон з’являється в колекціях дизайнерів. Він добре виглядатиме буквально в будь-якому образі і відразу ж додасть йому нотку французького шику, особливо якщо зробити ставку на модель з твіда. Але якщо такі вам не до смаку, сміливо вибирайте опцію з бавовни, замші, шкіри або навіть деніму. Загалом стильних варіантів маса. Щодо кольору головного убору на осінь-2024, то безпрограшний вибір — чорний, як у Chanel: такий ніколи не вийде з моди.

Капелюхи-таблетки

Altuzarra осінь-зима 2024/25

Якщо ж ви в пошуку більш незвичайних фасонів головних уборів на осінь-2024, радимо придивитися до капелюшок-таблеток. Витягнутий круглий аксесуар повернувся до нас прямо з 60-х, коли його носила Жаклін Кеннеді. Перша леді США любила вписувати пігулку в образи із суворими сукнями-футлярами, витонченими твідовими жакетами та спідницями А-силуету. Всі ці речі актуальні і зараз, тому обов’язково беріть їх на замітку. Ще один стильний образ ми знайшли в колекції Altuzarra. Модний головний убір вони запропонували поєднувати з базовим бежевим тренчем, платтям, що «летить», і светром.

Фуражки

Prada осінь-зима 2024/25

Ще один стильний головний убір на осінь-2024 запропонували любителі експериментів Міучча Прада та Раф Сімонс. Зі строгими піджаками та елегантними сукнями вони поєднують «грубий» військовий кашкет. Причому не звичайнуий, а прикрашений пір’ям. Звичайно, це дуже сміливий аксесуар, але при правильному стайлінгу він може виглядати дуже ефектно. Наприклад, кашкет можна носити з сорочкою, брюками карго та масивними черевиками. Вийде трендовий образ у стилі «мілітарі».

Кепки

Tommy Hilfiger осінь-зима 2024/25

Більш «безпечний» вибір – кепка. Її можна носити буквально завжди та скрізь. Причому, якщо в теплий сезон ми робили ставку на легкі опції з бавовни, то в холодний можна сміливо переодягнутися в вовняні або твідові моделі. Ще, крім базових кепок, радимо звернути увагу на ефектні варіанти яскравого кольору — вони виступлять стильним акцентом у будь-якому образі. Поєднувати цей головний убір можна не тільки з розслабленими джинсами і худі, але і зі строгими брюками, як на показі Tommy Hilfiger.

Косинки

Burberry осінь-зима 2024/25

Якщо ж ви шукаєте більш елегантний аксесуар, зверніть увагу на витончені косинки. Правда, якщо влітку ми воліли вдягнути варіанти з шовку або атласу, то на осінь краще придивитися до бавовняних, вовняних або кашемірових опцій. У таких головних уборах вам не страшний навіть найсильніший вітер. Ще косинку можна доповнити сонячними окулярами. Цей стайлінг-трюк виведе ваші модні образи на новий стилістичний рівень.

Жокейки

Celine осінь-зима 2024/25

Любителям кінного спорту або просто коней точно припадуть до смаку капелюшки-жокейки. Вони щільно облягають голову та мають невеликий козирок. На відміну від справжніх жокеєк, які носять вершники, у них немає ременів, що застібаються під підборіддям. Тому це дуже практичний аксесуар. Головне, зупиниться на моделі з лаконічним дизайном: тоді вона чудово впишеться в будь-який образ. Наприклад, Celine пропонують поєднувати жокейку зі шкіряним жакетом, спідницею міні та зворушливими туфлями Мері-Джейн.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Стильні пуховики на осінь-зиму 2024/25: головні тренди

Осінь відчувається вже в кожному подуві вітру, тому саме час обговорити головні тренди верхнього одягу,…

6 години тому

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що…

7 години тому

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

14 години тому

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

2 дні тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

2 дні тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

2 дні тому