Краса

Як правильно обрати купальник для великих грудей

Сезон відпусток і відпочинку біля водойм у розпалі, але радість власницям пишних форм затьмарює одна проблема: як правильно підібрати купальник для великих грудей. Даємо на нього відповідь раз і назавжди.

Поки інші дівчата дивляться на пишногрудих красунь із легким почуттям заздрості, самі власниці форм не завжди радіють такому генетичному подарунку. До постійного болю в спині додається ще й постійний головний біль: як підібрати правильні речі, щоб було і комфортно і практично в носінні.

Вибір купальника тут, мабуть, найважчий квест. Традиційні на зав’язках – не надто адаптований варіант. Але як тоді знайти свій ідеальний купальник і на що звертати увагу при покупці?

Ось основні правила:

  • Жодних ущільнених чашок. Підкладка лише «краде» місце та додатково збільшує обсяг.
  • Тільки широкі лямки (додатковий плюс, якщо їх можна регулювати). Тонкі бретельки не забезпечать бажану підтримку, а ось широкі не тільки будуть комфортними, а й допоможуть збалансувати силует.
  • Орієнтуйся на розмір чашок, а не таблицю S/M/L/XL. Так ти точніше підбереш потрібний тобі розмір, а тут він має значення.
  • Відмовся від певних фасонів. На жаль, доводиться визнати, що не всі купальники йдуть усім. Якщо у тебе великі груди, то на купальники з відкритими плечима, глибоким декольте, великою кількістю ремінців і шнурівок і трикутними топами бікіні краще не дивитися. Це одразу заощадить тобі час та енергію.
  • Злитий купальник – твій друг. Багато хто ставиться до такого фасону з недовірою, адже там немає додаткової підтримки. Але такі моделі чудово працюють на пишногрудих дівчатах – просто треба вибирати досить закриті купальники з високою лінією вирізу.
Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

19 години тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

20 години тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

2 дні тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

2 дні тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

5 днів тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

5 днів тому