Краса

Полуничний брауні: 9 варіантів модного фарбування цього літа

Хочеш змінити та освіжити свій образ, не вдаючись до радикальних змін? Тоді зверніть увагу на ці ефектні ідеї модного фарбування з ягідним підтоном.

Відмінна новина для брюнеток: цього літа вони мають можливість змінити імідж, не вдаючись до шкідливого знебарвлення та інших складних технік фарбування. Все завдяки трендовому полунично-каштановому відтінку волосся, який виглядає яскраво, але не надто нудно – словом, ідеальний варіант для насолоди сонячним сезоном!

Полуничний брауні є гармонійним поєднанням коричневих і червоних тонів, при цьому сам відтінок може варіюватися від світло-полуничного блонду до насиченого коричневого з невеликими яскравими вкрапленнями.

Головна фішка цього забарвлення в його універсальності: його можна легко адаптувати до різних відтінків шкіри, а також зробити більш прохолодним або, навпаки, теплим. Ловіть нашу надихаючу добірку варіантів, яка спростить вибір!

Темний брауні

Якщо від природи у тебе темно-каштанове волосся, попроси свого колориста додати трохи тепла за допомогою полуничних пасм по всій довжині. Цей ефектний варіант фарбування безперечно закрутить голову — і тобі, і оточуючим!

Полунично-бронзовий

Цей теплий відтінок надає волоссю об’єму та благородно відливає бронзою. Його ж найголовніша перевага в тому, що він не потребує особливого догляду.

Полуничний брауні з глазур’ю

Насичений коричневий відтінок із золотавим підтоном – ідеальний варіант фарбування для літа. Теплі пасма додають глянцю і виглядають дуже дорого.

Світло-каштанове волосся

У світлішому варіанті полуничний брауні виглядає ще витонченіше. Це відмінний варіант для дівчат, які мріють про блонд, але бояться зіпсувати волосся.

Полунично-коричневе мелірування

Всього кілька «родзинок» у вигляді пасм полунично-рожевого кольору, розсипаних по темному полотну волосся, дозволять досягти чарівного результату. За бажанням ти можеш замінити рожевий відтінок на пристрасний червоний.

Полуничний балаяж

Щоб результат фарбування був більш стійким, залиш коріння темним, а кінчики зафарбуй в червоний колір за допомогою техніки балаяжу. Залежно від настрою можеш зробити загальний тон темнішим або світлішим.

Мідь та полуниця

Здавалося б, поєднання непоєднуваного, але подивися, як стильно це виглядає! У цьому варіанті полуничного брауні червоні тони більш виражені, за рахунок чого образ виходить дуже сміливим та зухвалим.

Пастельно-полуничний

Можеш надати своєму каштановому від природи волоссю грайливий відтінок, використовуючи пастельно-рожеву фарбу. Виглядатиме дуже ефектно та суперстильно!

Полунично-каштановий

Якщо тобі подобається тепло полунично-каштанового волосся, але ти не хочеш, щоб пасма сильно віддавали рудим, бери на замітку цей універсальний варіант фарбування. Відтінок вийде дуже насиченим і при цьому не даватиме рудого відтінку.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

1 день тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

2 дні тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

3 дні тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

3 дні тому

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

4 дні тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

5 днів тому