Лайфстайл

Шість радостей, які жінкам варто навчитися помічати в кожному дні

Гроші, успіх, краса, дорогі речі — світ став таким матеріальним. В перегонах за більшим, кращим, багатшим люди стали втрачати відчуття важливості кожної миті. А життя таке швидкоплинне. Не встигнеш озирнутися, а ти вже сидиш на стільчику, дивишся у вікно і слухаєш спів ранішніх пташок, бо вже майнуло стільки років за тими паспортними даними, що й поспішати немає куди. І тут виникає думка: «А чому раніше я не слухала тих пташок?».

В житті потрібно вміти пригальмовувати. Досить часто щастя в простих речах. Зробіть собі приємне та спробуйте помічати навколо себе речі, ситуації, явища, які роблять вас щасливою. А ми наведемо кілька прикладів.

Посмішка близької людини

Ви звикли бачити поруч близьку людину. Вона сприймається, як звичне в кожному дні. Але ж, якщо задуматися, ця близька людина посміхається поруч з вами та вам. Отримайте радість від щирої миті, яка не є буденністю. Це мить щастя, яку не варто втрачати.

Ранкова кава або чай

Яке ж щастя, коли можна спокійно випити улюблену каву або чай. Ви розслаблені, сідаєте на стілець, берете в руки улюблену кружку та з задоволенням робите ковток. Відчуваєте, як приємні відчуття розповсюджуються по всьому тілу? Це також маленька радість.

Звуки дощу, хрускіт снігу

Не треба казати, що це погана погода. Зовсім не так. Просто варто зрозуміти, наскільки ви щаслива людина, що можете це відчувати та бачити. Не всім доступна така можливість.

Миті спокою

Наш світ став настільки переповнений інформаційним, транспортним шумом. Постійні перегони з часом за встигання в усі потрібні місця без хвилини запізнення. Всі від вас щось хочуть: кличуть, телефонують, смикають за спідницю. І зловити в цьому хаосі мить спокою, як ковток свіжого повітря. Повне перезавантаження. І спробуйте посперечатися, що це не мить радості та щастя.

Розмови з подругою

Сходити до психолога чи до подруги. Все залежить від того, наскільки перший хороший спеціаліст і ви готові йому платити за розмови. Навіть при всьому професіоналізмі психолог не замінить подругу, душевність розмов та посиденьок, причини посміятися чи перемити кому кісточки.

Спілкування з домашніми улюбленцями

Це одна з найбільших радостей, яка тільки може бути. Домашні улюбленці такі смішні. Вони вміють дарувати безумовну любов. І таку саму вони чекають без вас. Ви ж розумієте, що господар для хатнього улюбленця є всесвітом? Даруйте одне одному миті радості.

Пугачова Людмила

Закінчила Українську академію друкарства по спеціальності «Видавнича справа та редагування». Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Редактор рубрик lifestyle, кулінарія і поради.

Останні новиники

7 продуктів, які прискорюють метаболізм

Розповідаємо, що їсти, аби розігнати метаболізм. Що таке метаболізм і чи можна на нього впливати?…

9 години тому

Які продукти захистять від жіночих хвороб і збережуть гормональне здоров’я

Жіночий організм дещо відрізняється від чоловічого в плані харчування. Різниця і в калорійністі, і в…

10 години тому

5 легких способів зменшити набряклість

У літній сезон ймовірність появи набряків підвищується, тому слід дотримуватись заходів проти затримки зайвої рідини…

1 день тому

Як повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

З віком тіло помітно змінюється. Особливо це видно по шкірі тіла: вона стає в'ялою, менш…

1 день тому

Нова трендова стрижка клавікат, яка пасує абсолютно всім

Боб більше не вважається найуніверсальнішою формою для стрижки! Цього року стилісти рекомендують звернути увагу на…

1 день тому

9 речей, з яких можна зібрати капсульний літній гардероб

Суть будь-якого капсульного гардеробу у тому, щоб, використовуючи мінімум речей, при цьому щодня створювати стильні…

1 день тому