Здоров'я

5 правил у макіяжі, яким завжди слідують француженки

Відомий факт, що француженки – головні шанувальниці всього натурального і злегка недбалого: здається, що вони легко складають наймодніші аутфіти, не роблять складних укладок і виглядають красиво і свіжо практично без макіяжу. Але все не так просто. У нашому матеріалі разом розкриємо основні правила макіяжу француженки.

Наносьте помаду пальцями

Якщо уявити архетипічний б’юті-образ француженки, то перше, що спадає на думку – це гарні ягідні губи. Вони однозначно вміють носити всі відтінки червоних помад. Але мало хто з них має арсенал пензлів для макіяжу: навіть класичні яскраво-червоні помади вони наносять або тушують пальцями, створюючи м’який контур. Навіщо? Так вони досягають припудреного ефекту, ніби це їхній природний відтінок.

Не бійтеся рум’ян

Прекрасні рум’яна – лідер француженок. Саме цей продукт робить обличчя сяючим і відпочившим. Вибирають вони максимально натуральні відтінки персикового та рожевого, а потім розтушовують спонжем або пальцями. Головний секрет – наносьте б’юті-продукт трохи вище за яблучко щоки. Тим самим ви отримаєте ефект ліфтингу, а вилиці здаватимуться більш вираженими.

Натуральні брови

Здебільшого француженки практично не використовують олівці та тіні для брів. Звичайно, вони не бачать нічого страшного в тому, щоб злегла підмалювати кінчик або заповнити брову, але це має виглядати максимально ефектно. Тому багато хто в повсякденному макіяжі використовують виключно прозорий гель для брів.

Максимально природна шкіра

У спробах створити ідеальний «макіяж без макіяжу» за допомогою декоративних засобів, француженки дійшли висновку, що найкраще шкіра виглядає з мінімумом коригуючих засобів. Їм подобається бачити своє ластовиння і родимки, адже ці особливості роблять кожне обличчя унікальним і надають чарівності. Єдиний макіяж-тренд, який вони люблять – це здорова сяюча шкіра. Тільки вони домагаються його не хайлайтерами, а правильним доглядом за шкірою.

Легкий макіяж очей

У повсякденному житті француженки практично не фарбують очі, використовуючи лише туш. Але й тут вони приділяють особливу увагу догляду, домагаючись довгих і пишних вій за допомогою зміцнювальних сироваток. Потім вони підкручують їх кьорлером і потім наносять туш. А щоби погляд виглядав свіжим, замість тіней вони використовують хайлайтер.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

2 години тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

2 години тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

1 день тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

1 день тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

4 дні тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

4 дні тому