Краса

6 речей, які не треба купувати нікому: думка стилістів

Тобі колись доводилося після шопінгу розбирати покупки з думкою: “І навіщо мені все це знадобилося?” Не переймайся, таке трапляєтьсямайже з усіма !

Маркетологи залишають нам не так багато шансів піти з онлайн-і офлайн-магазинів з порожніми руками – не дивно, що з проблемою «шафа забита, а одягти нічого» стикалася майже кожна жінка. І ось яким речам, на думку стилістів, не місце в твоєму гардеробі — не варто витрачати на них гроші!

Модні дизайнерські сумки

Класична дизайнерська сумка — одна з кращих інвестицій, яку тільки можна придумати: вона поєднуватиметься практично з будь-якими вбраннями, покращуючи їх, і прослужить тобі багато років.

Однак покупка трендової незвичайної сумки, на думку стилістки Хеллани Мардасян, — погана ідея: така річ відпрацює лише один сезон і перетвориться на застарілий аксесуар, який ти вже не захочеш носити.

Сукня светр

Пізньої осені та взимку ідея укутатися в затишний трикотаж здається дуже привабливим — а чи є більш простий спосіб зробити це, ніж купити сукню- светр?

Проте стилістка Елізабет Косич радить ігнорувати цей предмет гардеробу. Як вона пояснює, у суконь-світрів є підступна властивість розтягуватися і втрачати форму, а також покриватися катишками – в результаті вони служать дуже недовго.

Дорогі вечірні сукні

Нам усім подобається вбиратися для урочистих заходів, однак, вважає Хеллана, слід враховувати один важливий нюанс: навряд чи ти захочеш постійно з’являтися на вечірках в одному й тому ж одязі.

«Мені часто зустрічаються клієнтки, які витратили величезну суму на ефектну сукню, яка зрештою була одягнена один раз, а після назавжди залишилась в шафі», — каже стилістка. Тому вона радить обирати бюджетніші вечірні вбрання або брати їх в оренду.

Яскраві светри

На думку Косич, светри яскравих квітів або з яскравими принтами дуже легко можуть засунути на другий план свою власницю, тому таких речей краще уникати — адже ти не хочеш, щоб усі бачили тільки твій одяг, але не тебе саму?

Дорогі білі футболки

Почнемо з однієї з головних фешн-аксіом: біла футболка, що добре сидить, або сорочка — мастхев для будь-якої жінки. Однак вони не повинні коштувати дорого: ці речі не служать довго, бо схильні жовтіти або ставати сірими (та й будь-яка пляма на них кидатиметься в очі). Тому вибери доступні білі топи, які тобі подобаються, та регулярно оновлюй їх.

Прозорий одяг

Блузки, водолазки та сукні з мережива або з сітчастими ставками регулярно стають трендами, проте Косич вважає, що їх все одно краще уникати. По-перше, вони легко рвуться, по-друге, таке вбрання надто провокаційне для більшості ситуацій, а якщо річ настільки не універсальна, то й вкладати гроші в неї не варто.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

8 години тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

9 години тому

Дієтолог розповіла, чи правда, що сирі овочі корисніші

Хоча деякі корисні для організму поживні речовини можуть руйнуватися при нагріванні, як варені, так і…

24 години тому

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

2 дні тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

2 дні тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

3 дні тому