Краса

3 рецепти зігріваючої антистрес ванни

Просте прийняття ванни є однією з найприємніших і розслаблюючих процедур, які можна зробити в домашніх умовах. Щоб вона була ще й корисною для шкіри, краще заспокоювала та зігрівала, потрібно знати прості лайфхаки. Тоді ванна точно замінить вам похід у спа і стане ще в рази приємнішою. Ділимося трьома рецептами ванн, що зігрівають, з антистрес-ефектом.

З ромашкою

Ромашка і лаванда мають знаменитий заспокійливий ефект, саме тому їх заварюють як чай або додають в ефірні олії. Перед тим, як лягти у ванну, покладіть у воду кілька пакетиків ромашкового чаю та пару гілочок лаванди. Така процедура не лише зігріє та розслабить організм, але й забезпечить спокійний та здоровий сон після.

З імбиром

Імбир, як відомо, має зігрівальну властивість – і при використанні його зовні він має ті ж якості. Ванна з імбиром прискорює обмінні процеси в організмі та зміцнює імунітет, робить шкіру м’якшою. Натріть імбир на тертці та додайте кілька столових ложок у воду, змішуючи зі склянкою морської солі. Зігріваючий ефект забезпечений.

З лавандою

Лаванда відмінно справляється зі стресом, а ефірна олія з неї допомагає у боротьбі з головним болем та при ПМС. Додайте кілька крапель олії у воду, а також пелюстки троянд або ефірну олію з цієї квітки. Процедура буде не тільки красивою та з приємним ароматом: троянда відмінно розслаблює м’язи. Тому ванна з трояндою та лавандою заспокоїть і нервову систему, і тіло.

Сергій Пасевич

Закінчив ХНТУСГ в 2008 році і з тих пір працював в різних інтернет-виданнях, поки не почав створювати свої. Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

Останні новиники

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний…

16 години тому

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі.…

18 години тому

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

3 дні тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

4 дні тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

5 днів тому

Чому болить голова: причина, про яку рідко хто задумується

Виявляється, перемогти мігрені, найімовірніше, допоможе не невролог, а лікар зовсім іншої спеціалізації! Головний біль став…

5 днів тому