Краса

Повторити може кожна: 4 головні антивікові секрети Дженніфер Еністон

Дженніфер Еністон підкорила публіку своєю красою та невимушеним стилем. У 54 роки актриса виглядає приголомшливо – і ось як їй це вдається.

Постійний ранковий порядок

Дженніфер починає свій день зі склянки соку селери, а потім випиває склянку води з яблучним оцтом, що допомагає їй регулювати рівень цукру та холестерину в крові. До сніданку Еністон починає лише через півгодини, а цей час використовує для медитації.

Не ускладнюй життя

Актриса серіалу «Друзі» твердо вірить у те, що не потрібно ускладнювати догляд за шкірою. В інтерв’ю Еністон розповіла, що використовує тільки мило та воду, щоб вмитися, а потім наносить зволожуючий крем із SPF-захистом. Джен вважає, що важливо не мити обличчя занадто часто, оскільки це може призвести до сухості ы порушенню баланса шкіри.

Не дієта, а збалансоване харчування

Типовий сніданок Еністон зазвичай складається з протеїнового коктейлю з ягодами, стевією та зеленню. Але нещодавно актриса розповіла, що пом’якшила свою низьковуглеводну дієту.

«Я більше не боюся хлібного кошика. Все добре, поки робиться в міру».
Зірка також практикує інтервальне голодування у форматі 16:8. Перевагу вона віддає продуктам з високим вмістом білка та низьким вмістом жирів, таким як свіжі фрукти, овочі та риба.

Вода та сон усьому голова

Еністон вважає, що запорука хорошого здоров’я – вживання достатньої кількості води протягом дня. Акторка завжди тримає під рукою пляшку з водою, щоб підтримувати баланс. І агітує оточуючих наслідувати її приклад.

«Я весь час злюся на свою подругу Кортні Кокс, коли вона каже мені, що сьогодні не випила ні ковтка води. Я думаю: “Ти збожеволіла?”. Вода – це все».

Секрет здорового способу життя Дженніфер Еністон простий: пріоритетну увагу треба приділяти відпочинку та відновленню (у жодному разі не жертвувати сном), прислухатися до свого тіла та не перенапружуватися на тренуваннях.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

12 години тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

12 години тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

1 день тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

1 день тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

4 дні тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

4 дні тому