Лайфстайл

Гороскоп на квітень 2022 для різних знаків зодіаку

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Вам варто на якийсь час забути девіз «Перемога не дається без бою» і трохи зменшити оберти: чим менше зусиль ви докладатимете, тим ефектніші результати на вас чекають. Головне – запастися терпінням і не намагатися змусити Землю крутитися швидше, ніж їй належить

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 21 травня)

Виходячи зі смуги важливих і переважно приємних змін, не забувайте: радикальні трансформації даються нелегко і вимагають послідовного відновлення. Йому і треба приділити максимум уваги у квітні.

БЛИЗНЮКИ (22 травня – 21 червня)

Настав час перестати жалкувати за минулим і боятися майбутнього – попереду і несподівані радощі, і заслужені лаври. Спочивати на них, може, і не варто, але позбутися зовсім недоречного почуття непотрібності – цілком!

РАК (22 червня – 22 липня)

Ваша історія кохання виглядає настільки ідеальною, що видається готовим голлівудським сценарієм. Тільки не чекайте банального хепі-енду: у реальному світі все складніше, ніж у мелодрамах, зате набагато цікавіше.

ЛЕВ (23 липня – 22 серпня)

Впевненості в собі вам не позичати, а ось над відкритістю до експериментів потрібно ще працювати та працювати. Добре, що шансів попрактикуватися до кінця місяця буде чимало – приймайте їх з подякою.

ДІВА (23 серпня – 23 вересня)

У квітні великий ризик поринути в невластиву вам меланхолію. Проведіть ряд заходів заздалегідь – наприклад, почніть планувати велику подорож або придумайте інше завдання, що вимагає повного зосередження.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Вам потрібно приділити увагу здоров’ю та, можливо, навіть змінити спосіб життя. Від цього залежатимуть результати у всіх сферах життя. Перегляньте раціон і займіться спортом. Зараз ваші запаси енергії на межі виснаження.

СКОРПІОН (24 жовтня – 22 листопада)

Зараз ви готові згорнути гори та зупинити на скаку коня. Але не поспішайте кидатися в гущу подій – це може закінчитися не так тріумфально, як вам хотілося б. Візьміть довгу паузу і послухайте, що каже внутрішній голос.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада – 22 грудня)

Саме час здійснити ідею, яку ви давно виношуєте. Причому може йтися як про запуск стартапу, так і про переїзд в іншу частину світу. Ваше вікно можливостей відкрите широко як ніколи.

КОЗЕРІГ (23 грудня – 20 січня)

Озирніться навколо: здається, перебуваючи в блаженному стані потоку, ви трохи втратили здатність розумно оцінювати, яку реакцію ваші слова та дії викликають у близьких. Терміново настав час виправлятися і починати думати про інших!

ВОДОЛІЙ (21 січня – 19 лютого)

Намагайтеся не приймати поспішних рішень, пов’язаних з кар’єрою: вони можуть мати далекосяжні наслідки. Краще помрійте про квиток на острови, до найтеплішого моря – такий вибір вас точно не підведе.

РИБИ (20 лютого – 20 березня)

Вам захочеться опустити руки і нічого не робити. Не звинувачуйте себе за слабкість, це зовсім не означає, що ви здаєтеся перед обставинами. Просто настав період споглядання та відновлення сил, насолоджуйтесь ним!

Кавун Наталія

Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

Читати коментарі

Останні новиники

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

2 дні тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

2 дні тому

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування.…

4 дні тому

8 речей, які треба зробити після тренування, щоб отримати максимум користі

В цій статті оговоримо ми про найважливіший час — 30-90 хвилин відразу після виконання вправ.…

4 дні тому

«Геніальний винахід»: як зробити ароматизатор для шафи за 2 хвилини

Можна не купляти готові ароматизатори, які швидко вивітрюються. Найпростіше зробити їх самостійно. Це настільки просто…

4 дні тому

Решітка на плиті буде сяяти чистотою: засіб від нагару та жиру

На газовій плиті решітка може залишатися чистою тільки в одному єдиному випадку: якщо на ній…

5 днів тому