Краса

4 відмінності між жінками, які виглядають дорого і які намагаються здаватися такими

Деякі жінки докладають занадто багато зусиль, щоб виглядати дорого. І найчастіше результат виходить прямо протилежний. На щастя, все набагато простіше. Розповідаємо про 4 головні відмінності жінки, яка виглядає дорого, від тієї, що намагається здаватися розкішною.

Відсутність реплік брендових речей

Деякі люди помилково вважають, що логотипи іменитих брендів неодмінно перетворять звичайний образ на розкішний. А ось оригінальна це річ або звичайнісінька копія — справа десята. Адже навіщо переплачувати, якщо кричущий, хай і кривий логотип видно за кілометр?

Але по-справжньому розкішна жінка навряд чи погодиться на купівлю репліки. Тим більше, в більшості випадків якість такої речі залишає бажати кращого. Тому якщо немає можливості придбати оригінал, краще вибрати менш відому, але якісну та лаконічну альтернативу. Вона зробить образ статусним без жодних логотипів.

Відсутність кричущих прикрас

Не залишити і сліду від  дорогого образу запросто може велика кількість прикрас. Причому йдеться як про дорогоцінні метали, так і про дешеву біжутерію. Адже в усьому головне знати міру.

Тому при складанні розкішного образу прислухайтеся до цитати легендарної Коко Шанель: «Надягаючи прикраси, зніміть те, що вдягли останнім».

Посадка речей

Навіть найдорожча та якісна річ не зможе прикрасити образ, якщо вона просто погано сидить. Тому розкішні пані приділяють цьому пункту особливу увагу.

Нехай на тій чи іншій речі не буде брендового логотипу, але якщо вона прикрашає, підкреслює переваги і виглядає дорого, це саме те, що потрібно доглянутій жінці з почуттям стилю.

Відмова від стереотипів

Гардероб у стилі “дорого-багато” – явно не про витончену, розкішну жінку. Тому, щоб бути, а не здаватися, варто відступити від стереотипів про «дорогий» образ. Наприклад, до них відноситься переконання: «хутряна шуба виглядає найреспектабельніше».

Адже при виборі верхнього одягу важливу роль відіграють кілька пунктів — від якості, довжини і фасону до забарвлення. Так що в сучасному світі навіть пуховик або пальто, що добре сидить, можуть виглядати виграшніше, дорожче і актуальніше, ніж шуба з натурального хутра.

Дорогий образ завжди складається з деталей. Але складаючи ідеальне вбрання, шикарна жінка не повинна забувати і про внутрішню впевненість у собі. Рівна постава, жіночна хода, доглянутість і продуманий образ – така жінка виглядає дорого. І мова далеко не про суму, витрачену на одяг та аксесуари.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа…

1 день тому

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон.…

1 день тому

4 важливі нюанси у харчуванні восени, які допоможуть зберегти здоров’я

Осінь - це не тільки пора для затишних вечорів, а й час, коли організму потрібна…

2 дні тому

Чому тренування можуть мати зворотній ефект і призводити до збільшення ваги

Цифра на вагах збільшується, хоча ти через день тренуєшся і правильно харчуєшся? Розповідаємо чому це…

2 дні тому

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а…

3 дні тому

Як подолати стан “плато” у втраті ваги: ​​7 дієвих порад

Ефект плато – поширене явище. Часто ми сприймаємо його як поразку: складно прийняти цифри, які…

3 дні тому