Краса

Який манікюр приховає недоліки форми нігтів

Форма нігтьової пластини закладається ще в утробі матері і дістається нам з народження. Якщо ви завжди мріяли про довгі, вузькі нігті, але від природи вони широкі або короткі, змінити це не можливо. Але підкоригувати і надати їм естетичного вигляду, підібрати дизайн манікюру таким чином, щоб приховати всі недосконалості форми нігтів (якщо ви їх вважаєте такими) – це під силу мастрам нігтьового сервісу. Ось 4 найкращі варіанти.

Темний по краях, світлий посередині

Якщо пам’ятаєте, у середині 2010-х на піку популярності були сукні із чорними вставками по боках. Вони візуально подовжували зріст і робили талію тоншою. Той самий прийом безвідмовно працює і в манікюрі: нігтьова пластина візуально витягується і стає довшою. Вибирайте будь-які контрастні відтінки: головне, щоб по обох краях нігтя колір був темніший від того, що в середині. Такий манікюр буде виглядати відмінно на будь-якій довжині.

Нюд

Тут все просто: відсутність яскравого манікюру не привертає увагу до нігтів та їхньої форми. Звичайно, ви завжди можете зробити манікюр і залишити нігті без покриття, проте з нюдовим лаком вони виглядатимуть набагато здоровішими та доглянутішими. Покрийте нігті напівпрозорим лаком відтінку, максимально наближеного за кольором до нігтьової пластини. Такий манікюр зовсім непомітний, проте ефект від нього величезний.

Проста геометрія

Геометричний дизайн завжди залишається у тренді. Якщо ви прагнете приховати недоліки форми нігтя, від складних малюнків краще відмовитись. А ось прості, «чисті» лінії та витягнуті фігури – це те, що потрібно. З квітами теж варто бути обережнішими, намагайтеся не нагромаджувати занадто багато яскравих кольорів в одному дизайні: вони візуально розширюють нігтьову пластину.

Вертикальні малюнки

Якщо вам все ж таки хочеться цікавий нейл-арт, то намагайтеся розташовувати всі малюнки по вертикалі. Наприклад, якщо малюєте на нігтях квіти, додайте до них витончені стебла, щоб вони йшли вздовж нігтя, візуально подовжуючи ніготь. Від круглих або горизонтальних малюнків краще відмовитись, якщо хочете візуально витягнути ніготь.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Як приготувати популярний салат з квасолею та кукурудзою: відмінний рецепт

Весна – це чудовий час для того, щоб балувати себе легкими та корисними салатами. Справа…

8 хв. тому

Які кімнатні квіти люблять гарячий душ не менше, ніж люди

Кімнатні рослини варто розглядати не тільки як джерело кисню, але і як елемент декору, який…

39 хв. тому

Найкорисніший спосіб приготування яєць

Прийнято вважати, що в день можна з'їдати близько двох курячих яєць. Насправді Всесвітня організація охорони…

1 годину тому

Навіщо заливати брудну білизну кислим молоком: цікавий лайфхак

Прокисло молоко? Нічого страшного! Його можна використовувати з кулінарною метою, наприклад, при приготуванні оладок. Можна…

2 години тому

Як правильно приготувати індичку, щоб вона була смачною: прості секрети

Індичка вважається м'ясом для гурманів, оскільки має ніжні смакові якості, які перевершують інші види птиці.…

2 години тому

Красиві рослини для дачників, які не потребують особливого догляду

Не у всіх нас є можливість та час постійно доглядати свій сад. З цієї причини…

3 години тому