Лайфстайл

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що вони псують пропорції фігури, а хтось, навпаки, із задоволенням носить їх незалежно від трендів. Але ось що завжди вважалося класикою, то це легінси. Все тому, що ми регулярно носимо їх на тренування. А як це часто трапляється, спортивні речі рано чи пізно стають повсякденними. Тому легінси можна нерідко помітити в різних образах модниць. Вони поєднують їх і з жакетами, светрами і футболками. Загалом практично з усім. Але не все так просто. Якщо стилізувати легінси неправильно, вони можуть легко зіпсувати пропорції силуету. Тож розповідаємо, з чим комбінувати їх восени-2024.

Найкраще доповнювати легінси об’ємним «верхом»: тоді образ точно вийде гармонійним. Поки тепло, встигайте носити «низ», що облягає, з легкими оверсайз-сорочками «чоловічого» крою, довгими футболками або лонгслівами. Як взуття чудово підійдуть балетки, кеди чи лофери. А якщо хочете візуально подовжити силует, то придивіться до взуття на платформі або на тракторній підошві: воно знову повернулося на подіуми цього року. Добре легінси виглядатимуть і з сукнею. Наприклад, можете сміливо надягати їх із спокусливим міні: у такому разі вони знизять градус сексуальності. Особливо ефектно вони виглядатимуть із трендовою сукнею із заниженою талією. Втім, можете зробити ставку і на міді чи навіть максі будь-якого фасону. Наприклад, на опцію з актуальною спідницею А-силуету чи просто прямого крою. Фінальний штрих – взуття на підборах: класичні човники або слінгбеки на мікро-шпильці kitten-heel.


А як стане прохолодніше, беріть на озброєння об’ємні светри та кардигани. Під них, до речі, завжди можна одягнути футболку, поло чи сорочку — тож образ стане навіть цікавішим. Якщо на роботі у вас немає суворого дрес-коду, то в офіс можете носити і оверсайз-жакет із вовни. Залишиться тільки завершити аутфіт високими чоботами чи «грубими» черевиками та місткою сумкою. А якщо знадобиться верхній одяг, то ідеальний варіант – тепле пальто. Крім базових опцій, радимо придивитися і до моделей з акцентними плечима: гострими або круглими. Такі допоможуть створити цікаві пропорції силуету. Більш розслаблений варіант – об’ємна косуха або модна “робоча” куртка. Ще фешн-інфлюєнсери люблять доповнювати аутфіт базовими високими шкарпетками. Такий простий трюк-стайлінг легко виведе образ на новий стилістичний рівень. А більше ідей, із чим носити легінси восени-2024, шукайте в галереї нижче:

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

7 години тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

1 день тому

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

1 день тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

2 дні тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

2 дні тому

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про…

2 дні тому