Лайфстайл

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про таку універсальну річ, як утеплений жилет. Адже саме дута безрукавка стає ідеальним рішенням для прохолодної осінньої погоди. Вона чудово підходить як для створення затишних повсякденних образів, так і ультрамодних луків. Однак не кожна модель відповідає актуальним трендам. Восени-2024 жилети знову правлять бал, і зараз час познайомитися з лідерами цього сезону. Ми розповімо про найстильніші та теплі варіанти.

Подовжений дутий жилет

Ще кілька років тому багато хто носив укорочені безрукавки — образи і справді виходили ефектними, але все-таки це не найпрактичніший і найбезпечніший для здоров’я варіант. На щастя, тренд на кроп-жилет поступився місцем моделі-антагоністу — мова про подовжену безрукавку. У жодному разі не сплутайте її з моделлю довжини міді! З такими варіантами, які деформували пропорції, ми попрощалися давно. А ось дуті жилети, що прикривають сідниці, – наш модний порятунок. І виглядають стильно, і не шкодять фігурі і врятують від холоду.

Шкіряний дутий жилет

Шкіряний дутий жилет – «ветеран», який не здає модних позицій. І річ не тільки в тому, що шкіра легко очищується і не дає промокнути. Безрукавки у подібному виконанні виглядають елегантно – а це ідеальний варіант для тих, хто любить у холодний сезон вбиратися у трикотажні сукні. Але, звичайно, зі спортивними аутфітами він також добре гармонує. Вибирайте шкіряний жилет будь-якого відтінку. Можна зупинитися і на світлому, тому що він візуально освіжить образ.

Дутий жилет з капюшоном

Сьогодні різні бренди все частіше пропонують нам купити верхній одяг без капюшона. Багатьом така тенденція не до вподоби — мовляв, саме каптур захищає від вітру та дощу, залишаючи руки вільними. Хороші новини для практичних модниць: цього холодного сезону в тренді жилети, оснащені цим відкидним головним убором. Тільки пам’ятайте, ніякого хутра та інших акцентів на капюшоні не повинно бути — це «здешевить» аутфіт.

Дутий Жилет з високим коміром-стійкою

У моду увійшли не лише пуховики з високим коміром-стійкою, а й дуті жилети з таким елементом. Їхнє завдання залишається незмінним — замінити шарф. Така альтернатива звичному трикотажному аксесуару не тільки чудово справляється з покладеною на неї місією, а й надає образу стильного акценту.

Стьобаний дутий жилет

Здається, що трендового у стьобаному жилеті. Він із нами вже давно і здивувати нічим не може. Але така безрукавка не втрачає своєї актуальності багато років, хіба що тільки стібок змінюється щороку. Яких тільки рядків ми не бачили — широкі, вузькі, у вигляді бутонів і сердець — креативних варіантів було багато. Але сьогодні краще відійти від складних рішень — вони відслужили своє. Зараз актуальні безрукавки із середньою стібкою без усіляких фігур. А матеріал може бути будь-яким – підійде і універсальна шкіра, і поліамід, що не промокає.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

7 години тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

24 години тому

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

1 день тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

2 дні тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

2 дні тому

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім,…

3 дні тому