Краса

Як за допомогою купальника отримати “нескінченно довгі ноги” на пляжних фото

Довогоочікуване літо настало, а отже час подбати про вибір купальника, щоб достойно відкрити купальний сезон. Але вибір купальника – справа відповідальна: модель повинна бути комфортною, щоб не відволікати від активного відпочинку, і відмінно сидіти, і, нарешті, підкреслювати потрібне і візуально «прибирати» зайве, щоб бездоганно виглядати. Допоможе вам у цьому бікіні із високою талією.

Безумовно, мінімалістичні плавки на зав’язках виглядають ефектно, але навряд чи вони зручні в носінні: тільки й турбойся про те, щоб зав’язки нерозв’язалися, а це забирає багато часу та нервів. З бікіні на високій посадці такого не станеться: низ купальника сидить як влитий, а отже — не завдасть жодного дискомфорту під час відпочинку. Інше, значно важливіша перевага цього фасону — здатність коригувати фігуру. Надягаючи плавки з високою посадкою, ви візуально зменшуєте талію, приховуєте низ живота, а також отримуєте нескінченно довгі ноги. Що ще потрібне для ідеальних пляжних фото?

Що стосується дизайну, то тут вибір повністю за вами. Цього літа рекомендуємо звернути увагу на яскраві принти, зокрема квітковий та анімалістичний. Головне, пам’ятайте золоте правило: чим яскравіший принт, тим простіша форма. Вибирайте або принт, або складний крій – все разом виглядає несмачно і кричуще. Якщо принти вам не до смаку, монохром теж стане чудовим вибором. Звичайно, чорний, білий і бежевий — це безсмертна класика, але яскраві кольори цього сезону все ж таки актуальніші.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Городники пояснили, як врятувати смородину від попелиці

Якщо ви помітили на смородині здуте червоне листя, це значить, що на ній поселилася галова…

16 хв. назад

Домашня ковбаса: рецепт від спеціаліста в цій справі

Домашню ковбасу зараз не часто побачиш на столі, але до великодніх свят можна і приготувати.…

45 хв. назад

Городники пояснили, чому перець не росте і що з цим робити: причина, яку ви не знали

Інколи буває, що посадиш розсаду перців гарну, високу, а вона далі не росте, сидить, як…

1 годину назад

Улюбленець Лесі Нікітюк знову в ролі моделі для блогу

Леся дуже любить свого домашнього улюбленця. Це собачка на ім'я Рафаель. На своїй сторінці в…

2 години назад

Пшеничні плесканці замість хліба та лаваша: потрібно лише чотири інгредієнти

Якщо ви шукали альтернативу хлібним виробам, тоді цей рецепт для вас. Ви можете легко зробити…

2 години назад

Молода дружина Віктора Павліка налякала новиною про операцію співака: «Без неї він може померти будь-якої миті»

Катерина Реп'яхова виклала у своєму Instagram сторіз з інформацією про необхідність проведення операції Віктору Павліку.…

3 години назад