Краса

Як зберегти ідеальний манікюр довше, ніж звичайно

Ідеальний манікюр – це завжди складно. Спочатку потрібно довго визначатися з дизайном, а потім намагатися зберегти манікюр у первозданному вигляді цілих три-чотири тижні. Першу проблему вам допоможе вирішити інтернет-простір, а як вирішувати другу – розповідаємо у цьому матеріалі.

Уникайте контакту з гарячою водою перші 48 годин після манікюру

Звичайно, гель-лак надійно застигає ще в салоні, проте нігтьова пластина залишається чутливою до перепадів температур та вологості. Тому перші пару днів після манікюру краще утриматися від прийому гарячих ванн (і обмежитися душем), відвідування лазні та сауни. В іншому випадку між нігтем та покриттям утворюються мікроскопічні зазори, через які лак почне відходити від поверхні пластини раніше, ніж настане час оновлювати манікюр.

Не використовуйте миючі засоби без рукавичок

Це стосується миття посуду, підлоги та будь-якої домашньої роботи, яка вимагає використання спеціальних засобів для чищення (миття вікон і протирання дерев’яних меблів поліроллю). Це навіть не помітно оку, але хімічні речовини у складі засобів наносять лаку мікропошкодження, через що він може тріскатися та відшаровуватися.

Доглядайте за шкірою рук та кутикулою

У салоні після манікюру майстер обов’язково зволожує та живить кутикулу за допомогою крему чи олії, проте цього не достатньо, щоб руки були доглянутими  красивими. Обов’язково наносьте на кутикулу спеціальні засоби, які пом’якшують її, не даючи загрубіти. Шкірі рук догляд потрібен анітрохи не менше, тому не забувайте використовувати живильні креми щодня.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Перці зупинилися в зростанні: приготуйте підживлення

Якщо ви помітили що перці, які ви висадили на дачну ділянку, майже не ростуть, потрібно…

5 години назад

Обробіть огірки солодкою водою: гарно ростимуть та будуть смачними

У питаннях догляду за огірками важливою можна назвати будь-яку дрібницю. Іноді якась несподівана доглядова процедура…

6 години назад

Одне підживлення герані здатне покращити ріст та цвітіння куща

Герань здатна радувати своїм пишним і тривалим цвітінням аж до перших заморозків. Але для цього…

7 години назад

Попелиця піде з куща троянд: магазинні та народні способи

Попелиця – це досить небезпечний шкідник, який поступово висмоктує рослинні соки із квітів. Також вони…

8 години назад

Позбавляємо решітку для шашлику від нагару: 4 бюджетні способи

Приготування м'яса на відкритому вогні неминуче призводить до утворення нагару. Деякі дачники радять перед приготуванням…

9 години назад

Кабачки будуть плодоносити до осені: 3 підживлення, які потрібно внести до 31 липня

Кабачки садить на городі кожна дбайлива господиня. Рослини невибагливі і рік у рік можуть тішити…

10 години назад