Краса

5 пляжних аксесуарів, які можна носити в місті

Щойно літо настає не лише на календарі, а й на вулиці, нас непереборно тягне на пляж. Якщо кинути все і зірватися у відпустку можливості немає, можна спробувати створити пляжний настрій у місті. Звичайно, ми не пропонуємо вам ходити вулицями в парео та купальнику — літній настрій допоможуть створити пляжні аксесуари, які чудово впишуться у повсякденний образ. Ось 5 найстильніших із них.

Плетена сумка

Велика плетена сумка із зручними ручками – абсолютний пляжний маст-хев. Навряд чи ви знайдете щось зручніше та красивіше, щоб вирушити у відпустку. У місті така сумка буде не менш корисною. Вона додасть образу французького шику, і в неї, напевно, помістяться всі необхідні речі. Поєднуйте її з сукнями та спідницями з квітковими принтами та легкими блузами.

Панама

Влітку головний убір стає необхідністю, а не просто способом прикрасити свій образ. Тривале перебування на сонці з непокритою головою загрожує не лише тепловим ударом, а й сонячними опіками на шкірі голови. Саме тому яскрава панама знадобиться вам не лише на морі, а й у місті. Зверніть увагу на яскраві бавовняні та нейлонові моделі – або ультрамодні в техніці кроше.

Намисто з мушлями

Пам’ятаєте, як у дитинстві під час подорожей до моря ми просили у батьків намиста з мушлі, які продавалися у кожній сувенірній лавці? Що ж, якщо у вас десь завалялася пара таких — ви в тренді. Втім, навіть якщо трофеїв із дитинства не залишилося, знайти аксесуар зараз можна практично скрізь. Комбінуйте черепашкове намисто з простими топами та футболками та сукнями у стилі бохо.

В’єтнамки

Шльопанці давно перестали бути виключно пляжним взуттям. І якщо минулого літа на піку популярності була мінімалістична модель Hermès, то цього року наш головний об’єкт бажання — в’єтнамки на товстій підошві, як у нульових. По-перше, вони дуже зручні: на м’якій підошві можна проходити хоч цілу добу. По-друге, вони правда дуже лаконічно та стильно виглядають. Причому носити їх можна практично з будь-якими речами – і з джинсами, і з шортами, і з сукнями, і навіть з костюмами брючними, щоб зменшити градус строгості.

Кольорові окуляри

Звичайно, класичні чорні окуляри – однозначний маст-хев у гардеробі кожної модниці, проте цього літа рекомендуємо віддати перевагу більш пляжному варіанту: окулярам з кольоровою оправою та (або) склом. Чіткого посібника на вибір немає, тому сміливо робіть вибір на користь тієї моделі, яка підходить саме вам. Не хвилюйтеся, труднощів із їхньою стилізацією в новому сезоні не виникне: цього літа можна і потрібно носити всі кольори веселки, комбінуючи їх між собою.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

2 години тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

17 години тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

19 години тому

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про…

1 день тому

Як стилізувати плаття-светр цієї осені

Для поціновувачів суконь холодна погода не є причиною відмовлятися від жіночних та елегантних образів. Втім,…

2 дні тому

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В…

2 дні тому