Краса

4 нескладні образи для пляжу, які популярні в цьому році

Погодься, в спеку, особливо у відпустці, на собі хочеться відчувати тільки SPF і морський бриз, тому ми й зібрали для тебе добірку простих пляжних образів на літо-2024!

Якщо ти проводиш цей сезон на узбережжі моря, то ми тобі по-доброму заздримо, але не зовсім через засмагу та водні процедури. Літо на пляжі – це ще один привід повторити стильні аутфіти з нашої добірки. Дивись, у яких крутих образах можна провести свою відпустку!

На час відпустки ми рекомендуємо забути про роботу і все, що з нею пов’язане. Нехай єдиним нагадуванням про офісні будні буде сукня-сорочка у твоєму гардеробі. Молочна модель на запах із бавовни чи льону сподобається любителям мінімалізму та підійде під будь-який тип фігури. А завдяки світлому відтінку та невагомій тканині в такій сукні точно не буде спекотно. З якого боку не подивися – одні плюси!

Ми весь рік спостерігали за зірками в «голих» сукнях і нарешті настав момент, коли кожна з нас може спробувати цей тренд. Так, прозоре максі з довгим рукавом можна носити і у місті, якщо правильно його стилізувати. Але, погодься, обтягуюча сітка, все-таки доречніше виглядає на березі моря. Такий аутфіт відчувається як друга шкіра та може візуально стати продовженням твого бікіні.

Поверх однотонного купальника без декору пропонуємо одягнути градієнтну сукню. Залишається додати темні окуляри, сандалії, плетену сумку – і ти готова підкорювати пляж!

Ми вже потрапили в тенета цього тренду і пропонуємо тобі теж звернути увагу на сукню з бавовняних ниток з великим плетінням. Гармонійніше виглядають моделі в приглушених відтінках – вони будуть ідеально поєднуватися з однотонними купальниками, в’єтнамками і темними окулярами.

Бікіні можна вибрати як в тон сукні, так і спробувати контрастні поєднання. Ми пропонуємо звернути увагу на комбінацію помаранчевого та чорного, оливкового та лаймового, бордового та бежевого – вся кольорова гама на твій смак!

Хустка в якості топа і невагоме парео на стегнах – комбінація, яка подарує тобі безліч варіантів пляжних образів. “Головний убір” можна зав’язати на спині, склавши навпіл або, навпаки, залишити вузол на грудях. А найсміливішим ми пропонуємо скласти хустку трикутником і зафіксувати ззаду на шиї – вийде відкритий топ-халтер. З парео теж можна експериментувати як завгодно, робити різні види спідниць та сарафанів!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

4 важливі нюанси у харчуванні восени, які допоможуть зберегти здоров’я

Осінь - це не тільки пора для затишних вечорів, а й час, коли організму потрібна…

13 години тому

Чому тренування можуть мати зворотній ефект і призводити до збільшення ваги

Цифра на вагах збільшується, хоча ти через день тренуєшся і правильно харчуєшся? Розповідаємо чому це…

14 години тому

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а…

2 дні тому

Як подолати стан “плато” у втраті ваги: ​​7 дієвих порад

Ефект плато – поширене явище. Часто ми сприймаємо його як поразку: складно прийняти цифри, які…

2 дні тому

Хочеш прибрати подвійне підборіддя і зберегти чіткий овал: спробуй цю диво-вправу для спини

Чіткість овалу обличчя залежить від багатьох факторів — і особливо від стану грудного відділу хребта.…

3 дні тому

Що компетентний майстер педикюру може дізнатися, просто поглянувши на стопи

Що кваліфікований майстер педикюру може дізнатися про клієнтку, просто дивлячись на її стопи: більше, ніж…

3 дні тому