Краса

Подовжуючий манікюр зі смужками: художні ідеї у літній тематиці

Манікюр з дизайном може виглядати по-різному, але особливе місце в літніх трендах займає нейл-арт, в якому під візерунком виділено лише одну смугу по центру нігтя. Дивись, як його можна зробити навіть на коротких нігтях!

У літньому манікюрі прийнято використовувати яскраві кольори лаків, а також дизайни, з квітами, фруктами, морем та іншою літньою тематикою. Розписувати нігті візерунками можна абсолютно по-різному або використовувати стемпінг і манікюрні плівки для прискорення процесу.

Однак цього літа серед художніх нейл-трендів можна виділити дизайни, в яких яскраві деталі розташовані лише по центру нігтя. Вони не виходять за межі широкої білої смужки лаку і часто натхненні популярними орнаментами на посуді, килимах та одязі.

За рахунок строгої вертикалі манікюр із смугою по центру допомагає візуально подовжити нігті. Його можна рекомендувати навіть для короткої довжини – якщо хочеться витягнути форму нігтів. При цьому така нейл-деталь добре поєднується з іншими формами та візерунками.

Манікюр із вертикальним орнаментом напевно зацікавить любительок вічного нюду на нігтях. На відміну від яскравих нейл-артів, настільки популярних улітку, він може не втрачати стриманості. У такому випадку поверх світлої смуги краще малювати візерунок, використовуючи лише один відтінок лаку, наприклад, спокійний блакитний або синій.

Іноді подібна техніка використовується без окремої смуги, просто поверх нюду. Але все-таки білий лак допомагає зробити візерунок виразнішим, а форму нігтів — витонченою та витягнутою.

І хоча манікюр з білою смугою по центру спочатку всі стали робити на основі квіткового розпису та інших художніх орнаментів, в рамки подібного нейл-арту можна вписати різні принти і текстури.

Фрукти, ягоди, геометрія, тваринні принти. Леопард несподівано увірвався у тенденції літа-2024. Навіть, якщо тобі складно зважитися на таке віяння моди, манікюр із делікатною леопардовою смугою по центру нігтя — те, що може допомогти настроїтись на модний експеримент. За бажання використовуй замість леопарда, тигровий чи коров’ячий принт — зараз у моді всі тваринні принти.

Найпростіший варіант – додати в манікюр довгий ряд страз, спрямований від основи нігтя до кінчиків. Об’ємні стрази можна замінити дрібнішими деталями: наприклад, краплями гель-лаку, покритими дзеркальним втиркою для нігтів.

Інший приклад – манікюр з довгими хвилями. Хвилю можна намалювати лише по центру нігтя — для мінімалістичного нейл-арту в чистому вигляді. А можна покрити хвилями весь простір нігтя, такий вінтажний дизайн не втрачає актуальності. Однак дуже коротким нігтям хвилястий манікюр може не підійти. Замість подовження він навпаки візуально вкорочуватиме манікюр, адже лінії з вигинами працюють не так ефективно, як прямі вертикальні смужки на нігтях.

Не бійся експериментувати, манікюр чудово підходить для того, щоб проявлятись!

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

5 легких способів зменшити набряклість

У літній сезон ймовірність появи набряків підвищується, тому слід дотримуватись заходів проти затримки зайвої рідини…

22 години тому

Як повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

З віком тіло помітно змінюється. Особливо це видно по шкірі тіла: вона стає в'ялою, менш…

23 години тому

Нова трендова стрижка клавікат, яка пасує абсолютно всім

Боб більше не вважається найуніверсальнішою формою для стрижки! Цього року стилісти рекомендують звернути увагу на…

24 години тому

9 речей, з яких можна зібрати капсульний літній гардероб

Суть будь-якого капсульного гардеробу у тому, щоб, використовуючи мінімум речей, при цьому щодня створювати стильні…

1 день тому

Як зробити зі звичайного прибирання справжнє тренування: 6 лайфхаків, які все змінять

Пробіжки або заняття в тренажерному залі кілька разів на тиждень - чудовий спосіб залишатися в…

2 дні тому

Дівчинка на мільйон: 9 модних лайфхаків для невисоких дівчат

Виглядати стильно і модно хочеться всім представницям прекрасної половини людства без винятку, але як бути,…

2 дні тому