Що потрібно зробити для цвітіння грошового дерева

0
Що потрібно зробити для цвітіння грошового дерева
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Є думка, що грошове дерево приваблює достаток, тому товстянку вирощують багато любителів кімнатних рослин. Цвітіння дерева деякі пов’язують із деякими прикметами, які розповідають про матеріальне благополуччя. Досвідчені квітникарі знають кілька правил, які змусять зацвісти товстунку.

Пересадка

Рослини слід пересаджувати у більш просторий горщик у міру розростання крони. Грошове дерево чудово приживається на новому місці. Перед цим товстунку слід рясно полити, щоб ґрунт закріпився на корінні і «переселився» разом із деревом.

Світло

Грошове дерево дуже любить сонячне світло. При його нестачі гілки, стебло і листя товстуна стають слабкими, в’ялими, бляклими.

Помірний полив

Усі сукуленти спокійно переносять тривалу посуху. Але підвищену вологість та холод грошове дерево не любить.

Добрива

Щоб грошове дерево було здоровим і зацвіло, у ґрунт слід регулярно вносити мінеральні комплекси, які містять фосфор, азот, калій, кальцій та інші корисні мікроелементи.

Температурний режим

Рослина стійко переносить високу температуру, але іноді її потрібно виносити на балкон або в інше місце, щоб провітрити.

попередня статтяЯкі літні продукти варто включити до раціону для схуднення
наступна статтяЯк готувати холодець, щоб він швидко застигав і був прозорим “як сльоза”
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я