Краса

5 причин зробити чорний педикюр і чому це відмінний вибір для відкритого взуття

У сезон відкритого взуття гостро постає питання вибору оптимального відтінку для педикюру. Яскраві кольори рідко можуть вдало гармонувати з босоніжками, а нюд швидко набридає. У такому разі слід придивитися до чорного лаку для нігтів.

Хоча чорний лак для нігтів вважається класикою і займає повноправне місце серед базових відтінків для манікюру та педикюру, багато хто продовжує його уникати. Це особливо помітно, коли йдеться про початок сезону відкритого взуття пізньої весни та влітку. Якщо ти теж сумніваєшся у безпеці чорного кольору, можливо, тебе переконає один із цих аргументів. Кожен із них доводить, що чорний – це навпаки ідеальний колір для педикюру!

Поєднується з яскравим взуттям

Колір педикюру грає вирішальну роль, коли хочеться вигуляти ефектні босоніжки або прикупити шльопанці кислотних кольорів. Звичайно, нюд рятує у будь-якій ситуації, а іноді з яскравими тонами взуття дружньо контрастує червоно-винна чи темно-синя гама. Втім, чорний педикюр — такий самий базовий варіант, як і нейтральна рожево-бежева гама. Він не впливає на сприйняття сусідніх тонів і, навпаки, дозволяє зробити м’який акцент на кольорі взуття. Іноді з цієї причини чорний педикюр на тлі відкритого взуття виглядає навіть краще за спокійний нюдовий.

Гармонійно виглядає із засмагою

Найчастіше колір лаку для педикюру вибирається з урахуванням підтону шкіри, і влітку це стає завданням із зірочкою. За законом підлості ноги завжди засмагають інтенсивніше, ніж інші частини тіла — навіть якщо твоє літо проходить виключно в міських реаліях. Через це ніжний нюдовий педикюр може різко втратити звичну гармонію із засмаглою шкірою ніг: наприклад, стати бляклішим і невиразним.

З чорним лаком можна не замислюватися про подібні нюанси. Він доречний і на блідих, і на засмаглих ногах як при оливковому, так і при рожевому відтінку шкіри. Звичайно, тільки в тому випадку, якщо тобі комфортно зробити його частиною свого образу – це важливіше за будь-які б’юті-правила і тенденції!

Золота середина

Загалом, чорний педикюр можна рекомендувати практично кожній жінці та у будь-який період року. Як у сезон закритого взуття, так і прямо зараз він дозволить довго не переживати за стан покриття: базовий відтінок лаку буде спокійно виглядати на тлі нігтьової пластини, що відростає, не так кидаючись в очі, як пастель, неон або, приміром, соковиті відтінки зеленого.

А ще чорний лак поза часом, адже підходить навіть для вікового педикюру. Він не привертає увагу до вікових змін, як це можуть робити, наприклад, яскраво-червоний, фіолетовий або теплі жовто-жовтогарячі тони, коли на ногах є пігментація або судинні «зірочки».

Для більш м’якого ефекту слід зробити педикюр із чорним лаком із шиммерними частинками, які гарно блищать на сонці. А ось матового чорного лаку краще уникати і в 20, і в 50 років, адже він може давати неохайний ефект.

Не конфліктує з іншими кольорами

 

Теоретично чорний колір можна поєднувати з абсолютно будь-яким відтінком палітри, чи то екстравагантний підтон синього чи салатного або ж той самий нюд. Тому чорному відтінку досить часто дістається другорядна роль у педикюрі: наприклад, у випадку, коли на великому пальці робиться складний дизайн, а решта пофарбована в нейтральний колір.

Заощаджує час

Похід «на нігті» займає мінімум 1-1,5 години, і левову частину цього часу багато дівчат сидять з палітрою в руках, розриваючись між кількома відтінками, що сподобалися. Чорний колір дозволить забути про муки вибору! Ну, або стане допоміжним відтінком для якогось яскравого тону, який тебе зачепив, але ти не можеш наважитися пофарбувати ним усі нігті.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

Останні новиники

Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу з лаваша.  Тонке тісто, стандартна начинка…

20 хв. тому

Секрети городників, щоб виноград дав гарний урожай

Для того, щоб виноград дав гарний урожай, крім підживлення, обов’язково потрібно видалити здвоєні лози. Подробиці…

50 хв. тому

Зігрівальний гранатовий напій по-домашньому: «секрет» смаку в спеціях

Іноді виникає бажання взяти не чашку чаю або кави, а ароматного зігрівального напою. І такий…

2 години тому

Камалія та її колишній чоловік мільярдер Мохаммад Захур разом відпочивають в Португалії

Українська співачка Камалія розлучена з мільярдером Моххамадом Захуром, проте регулярно з ним бачиться, відвідує заходи…

2 години тому

Як приготувати соус до м’яса та риби з картопляного відвару

Відварна картопля. Нею нікого не здивуєш. Всім добре відомий та багатьма улюблений гарнір. Якщо ви…

3 години тому

Чому не можна зрізати півонію одразу після цвітіння

Півонія невибаглива у догляді рослина, вона може квітнути за будь-яких умов. Але треба знати, що…

3 години тому