Краса

Поради, як візуально збільшити очі за допомогою макіяжу

Природа не нагородила тебе великими виразними очима? Не варто переживати! Грамотний макіяж тобі в допомогу! Невеликі, глибоко посаджені очі можна зробити більш виразними та привабливими за допомогою грамотно підібраних тіней, підводки та туші для вій.

Ось ці прості прийоми у макіяжі допоможуть тобі візуально збільшити очі та зробити погляд більш відкритим та виразним.

  • Почни з догляду за шкірою навколо очей. Пояснюємо чому: припухлості, темні кола та дрібні зморшки лише обтяжують обличчя та очі зокрема. Тому перед тим як розпочати макіяж, зволожи шкіру навколо очей спеціальним кремом.
  • Темні кола не тільки роблять погляд хворобливим, а й візуально зменшують очі. Так що обов’язково користуйся консилером: нанось його не тільки під очі, а й по усій рухомій повіці, аж до лінії брів. Це висвітлить шкіру навколо очей і зробить погляд більш виразним.
  • Ще одна незамінна в косметичці – хайлатер. З його допомогою ти зможеш не лише замаскувати темні кола під очима, а й висвітлити контур брів. Це візуально «підніме» брови і «розпахне» очі.
  • Віддай перевагу світлим тіням. Персикові, рожеві, пісочні, світло-нюдові відтінки тіней допоможуть тобі візуально розширити природний контур очей. Підбирай тіні, орієнтуючись на колір очей: блакитні очі чудово поєднуються з персиковими відтінками, карі – з карамельними, а зелені найкраще підкреслювати за допомогою пісочних кольорів.
  • Обзаведись світлим (але не білим) олівцем для очей. Перевірений спосіб візуально збільшити очі – підвести війний контур олівцем кремового відтінку. Ще один плюс цього прийому – світла підводка освіжає погляд і допомагає приховати почервоніння.
    Зміни чорну підводку на синю. Ми не жартуємо! Холодні сині та блакитні відтінки візуально роблять білки очей світлішими і яскравішими і самі очі здаються більшими.
  • Не бійся, сміливо пробуй сині, блакитні та блакитні підводки та олівці.
  • Твій головний помічник при створенні виразних очей – туш, що подовжує вії! Нанось туш тільки на верхні вії, рухаючи щіточку не знизу нагору, а під кутом 45 градусів.
  • Перед нанесенням туші можеш трохи підкрутити вії спеціальними щипчиками, це зробить погляд більш відкритим.
  • Зроби акцент на губи. Ти здивуєшся, але один із способів зробити очі більше – змістити акцент на губи. Забудь про тіні, підводки та туш. Замість цього скористайся яскравою помадою або блиском для губ.
Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Чи варто вмиватися дігтярним милом: думка експерта

Ми були здивовані, коли виявили, що деякі люди ще використовують дігтярне мило для вмивання. Здавалося,…

11 години тому

Рукав, щоб приховати пишні руки та сукня від животика: варіанти суконь, що приховують недоліки фігури

Восени та взимку все, звичайно, простіше: багатошаровими аутфітами можна змоделювати фігуру як завгодно. А що…

12 години тому

7 продуктів, які прискорюють метаболізм

Розповідаємо, що їсти, аби розігнати метаболізм. Що таке метаболізм і чи можна на нього впливати?…

1 день тому

Які продукти захистять від жіночих хвороб і збережуть гормональне здоров’я

Жіночий організм дещо відрізняється від чоловічого в плані харчування. Різниця і в калорійністі, і в…

1 день тому

5 легких способів зменшити набряклість

У літній сезон ймовірність появи набряків підвищується, тому слід дотримуватись заходів проти затримки зайвої рідини…

2 дні тому

Як повернути молодість шкірі тіла, без спорту та косметичних процедур

З віком тіло помітно змінюється. Особливо це видно по шкірі тіла: вона стає в'ялою, менш…

2 дні тому