Краса

Як наклеїти патчі, щоб миттєво прибрати набряки: порада б’ютіблогерки

Патчі для повік давно увійшли до доглядової рутини багатьох дівчат. Щоправда, лише справжні б’ютіголікі знають цей секретний і найдієвіший спосіб їх використання.

До патчів для повік можна відноситися по-різному. Одні лінуються або забувають про їх регулярне використання, інші щоранку починають не з чашки кави, а саме з догляду за очима. А треті взагалі не розуміють, чи є від патчів якийсь ефект — чи це просто маркетинг.

Справді, користь від регулярного застосування патчів частіше бачать ті дівчата, які страждають від вираженої ранкової набряклості.

Чекати від патчів чогось більшого – наприклад, усунення синців під очима чи розгладжування зморшок – безглуздо. Таке під силу тільки косметологам!

Тим не менш, існує спосіб зробити використання патчів більш ефективним. Своєю незвичайною методикою поділилася б’юті-блогер Єлизавета Куртяк. За словами дівчини, таке застосування патчів можна порівняти навіть із ефектом підтяжки!

«По суті, гідрогелеві патчі – це компрес: активні інгредієнти краще проникають у тканини через щільне прилягання, а холод знімає набряк. Але ефект можна посилити, якщо клеїти по 2 пари патчів, причому тонкою стороною до носа. Таким чином відбувається тейпування обличчя за напрямом лімфотоку, і набряки спадають швидше», – пише Еля у своєму телеграм-каналі.

Другу пару патчів Еля пропонує клеїти прямо поверх першої, але з відступом, щоб кінець верхніх патчів виходив за область повік. Так прилягання по центру буде сильнішим, і ефект не забариться.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як, не здаючи аналізи, виявити дефіцит йоду: тест у домашніх умовах

Йод відіграє важливу роль у синтезі гормонів щитовидної залози, а його дефіцит в організмі відразу…

22 години тому

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів…

22 години тому

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся…

2 дні тому

Топ-5 продуктів, які мають зігріваючий ефект

Якщо светри, куртки та пальто недостатньо зігріватимуть тебе цієї осені, потрібно «підвищувати градус» зсередини. Мова…

2 дні тому

Потрібно знати ці 4 правила взуттєвого етикету, щоб завжди виглядати доглянутою

Взагалі дебати про будь-які модні правила — це досить складно. У кожному питанні існує тисяча…

5 днів тому

Як зрозуміти, що духи тобі не підходять: 5 основних ознак

Парфум - важлива деталь, яка повинна бути гармонійним продовженням образу в цілому. Іноді саме запах…

5 днів тому