До Одеси прямують 14 російських кораблів

1
До Одеси прямують 14 російських кораблів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У бік Одеси рухаються 14 російських кораблів, включаючи десантні, повідомляє профільне видання Naval News.

Подробиці

Автори перенесли рух кораблів на карту. Загалом, за їхніми даними зараз задіяні, три групи військових кораблів. Дві складаються з бойових кораблів (за участю ракетного крейсера “Москва”), а третя – з десантних. Десантні кораблі, мабуть, відпливли із Криму.

Судна були знайдені Naval News за допомогою Демієна Саймона , незалежного оборонного аналітика. Аналітики шукають на знімках більше суден.

Попередня ідентифікація кораблів

Північну групу, у формі лінії, мабуть, очолює буксир або тральщик. За ним два десантні кораблі класу Ропуча, ще один буксир і тягач Ропуча.

Друга група, позначена на графіку Група 2, у формі квадрата. Схоже, це менші військові кораблі, такі як ракетні корвети.

Південну групу, позначену як Група 1, очолює крейсер «Москва». Здається, ще два десантні кораблі класу «Алігатор» і десантний корабель «Іван Грен» «Петро Моргунов». Є також менший військовий корабель, можливо, ракетний корвет класу «Буян-М».

попередня статтяПоказали знищену техніку ворога в Бучі
наступна статтяЗСУ на Київщині знищили колону техніки окупантів
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я