ЗСУ влаштували ще один котел для російських військових

0
ЗСУ влаштували ще один котел для російських військових
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Під Києвом 13 березня ЗСУ знову оточила і практично знищила 64 омсбр російської армії.

Подробиці

За словами журналіста Романа Цимбалюка:

Підрозділи 64 окремої мотострілецької бригади (в/ч 51460, Князе-Волконське) продовжують зазнавати величезних втрат у бойових діях на території України. Нагадаємо, що раніше 2 березня ц.р., перша БТГр 64 омсбр втратила понад 60% особового складу та була виведена на територію Білорусії для відновлення.

13 березня ц. така ж врахувати спіткала другу БТГр 64 омсбр. Проводячи наступ у районі Іванків (Київська область), війська потрапили в оточення і були практично знищені. Вижити вдалося декільком десяткам військовослужбовцям 64 омсбр. Забрати тіла загиблих солдатів поки що не вдається. Точна кількість втрат уточнюється. Дуже багато особового складу вважається зниклими.

Ті, хто вижив, намагаються попередити своїх товаришів по службі, які зараз знаходяться на території Росії, про відмову вибуття в Україну під будь-яким приводом.

попередня статтяТероборона ЗСУ відібрала у окупантів радіолокаційну станцію та вузол зв’язку
наступна статтяВ ЗСУ ще 5 трофейних Т-80
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я