Українці які живуть за кордоном, можуть допомогти Україні

0
Українці які живуть за кордоном, можуть допомогти Україні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Українці, які живуть за кордоном і мають громадянство інших країн, насамперед, західні держави, можуть надати цілком ефективну допомогу для України.

Подробиці

Потрібно писати запити вашим депутатам у парламентах, сенаторам, конгресменам, де будуть такі питання:

  1. Чому Україна не отримує від держави (США, Франція, Німеччина, Великобританія, Італія та далі за списком) важкі системи озброєнь, включаючи ППО, літаки, ракети та бронетехніку
  2. Чому держава не накладає санкції на експорт газу та нафти із Росії
  3. Що робить ваш депутат, щоб це сталося. Якою є конкурентна його позиція щодо вторгнення Росії в Україну.

Бажано, щоб такі листи були підкріплені якомога більшою кількістю підписів від мешканців округу. І бажано відповіді викладати публічно.

Сила України у здатності комунікувати із масами. Еліти залежить від настрою мас. І якщо західні еліти вагаються, то треба ламати їх тиском знизу. Західна еліта має зрозуміти, що радикальніші кроки щодо Росії підтримуються населенням. А кількість запитів у парламенти та уряди формуватимуть розуміння того, що Україна – не периферійна тема. Україна бореться за Захід, навіть якщо багато хто ще це не усвідомив. Тому закордонні українці робіть це негайно. Це може реально зрушити ситуацію у наш бік.

попередня статтяРозвідка США знайшла яхту за 700 млн, яка може належати Путіну
наступна статтяТанк окупантів розчавив автомобіль з українцями
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я