Розвідка США знайшла яхту за 700 млн, яка може належати Путіну

0
Розвідка США знайшла яхту за 700 млн, яка може належати Путіну
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зараз активи російських можновладців є головними об’єктами пошуку різних спецслужб. Одна із таких знахідом має дуже цікаве коріння.

Подробиці

Почалося професійне полювання за активами Путіна та його оточення. США це добре вміє робити. Робитимемо це разом.

Американські чиновники вважають, що суперяхта “Шахерезада” вартістю 700 мільйонів доларів може бути пов’язана із президентом Росії Володимиром Путіним. Зараз яхта знаходиться у сухому доку в Італії.

Про це повідомляє The New York Times.

Розвідувальні служби США поки що не зробили остаточних висновків про належність суперяхти під назвою “Шахерезада” учільнику країни-окупанта, але американські чиновники заявили, що вони виявили перші ознаки того, що вона пов’язана з Путіним.

За словами американських чиновників, Путін записав невелику частину свого статку на своє ім’я. Він використовує будинки та яхти, що номінально належать російським олігархам. Проте не виключено, що через різні підставні компанії Путін може мати прямий контроль над “Шахерезадою”.

попередня статтяСБУ опублікувала допит бойовика ПВК “Вагнер”
наступна статтяУкраїнці які живуть за кордоном, можуть допомогти Україні
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я