У Росії готуються сіяти лопухи – дефіцит туалетного паперу досяг піку

0
У Росії готуються сіяти лопухи - дефіцит туалетного паперу досяг піку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Через санкцій, що навалилися на Росію, і катастрофічне падіння курсу рубля жителі найбільшої у світі країни почали готуватися до дефіциту і різкого підвищення цін на товари першої необхідності.

Подробиці

Останніми днями в магазинах дедалі більше збільшуються продажі цукру, рису, приправ, олії, гречки, соняшникової олії, підгузків, засобів для прання, туалетного паперу та багатьох інших товарів.

«Народ став купувати більше, не по одній пачці, а одразу по 5-6. Таке ж було і на початку пандемії на тлі загальної паніки», – розповідає співробітниця одного з мережевих магазинів у Пскові.

У зв’язку з ажіотажем, Мінпромторг РФ дозволив торговим мережам обмежувати продаж низки соціально значимих товарів у одні руки боротьби зі спекулянтами. Незважаючи на вивіски, що сповіщають про те, що продукти першого споживання постійно підвозяться і завжди будуть у достатній кількості, багато полиць магазинів є повністю порожніми.

Фактично кожен житель Росії вже відчув на собі початок кризи як наслідок масових санкцій західних країн у зв’язку з нападом військ РФ на сусідню Україну.

попередня статтяВ Мелітополі окупанти викрали мера міста Івана Федорова
наступна статтяВ Харкові бомбили бассейн «Акварена»
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я