До Білорусі привезли російські РК «Точка-У»

0
До Білорусі привезли російські РК «Точка-У»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Нове озброєння окупаційних військ зараз переміщується по території Білорусії і скоріш за все скоро перетне кордон з Україною.

Подробиці

Сьогодні о 15.20 (мінський час) близько 30 тактичних ракетних комплексів «Точка-У» виїхали з військового аеродрому в Мачулищах. При цьому на машинах не було ні номерів, ні умовних позначень. Ймовірно, РК привезли на військовий аеродром у Мачулищах літаками. Наприклад, один із них приземлився в районі 13:30.

О 15.40 колона з’їжджає на трасу Р-23 з боку аеродрому. О 15:45 відмічено біля Самохваловичів на трасі Р-23. Повідомляють, що в колоні рухалося близько 8 машин. Можна припустити, що вони поділилися.

16:45 – з’їжджає на трасу М5 біля п. Привільний. О 17:00 вже на трасі М5 біля аг. Дукора, а о 18:15 на тій же трасі вже біля села Болочанка у бік Бобруйска.

Дальність стрілянини та точність таких комплексів набагато нижчі, ніж у «Іскандерів» і постачання їх до Білорусі може говорити лише про одне – у РФ, схоже, закінчуються ракети для «Іскандерів».

А сьогодні, 8 березня з Мінська у бік Бобруйска рухалась колона КамАЗів із позначками “V”, можливо ще нові ракети для ракетного комплексу “Іскандер”.

Техніку з позначками “V” також помітили в Гомелі.

Із Гомеля трасою М5 переміщувались 3 бронеавтомобілі 4 вантажівки та 3 УАЗ “Патріот”.

На станції Гомель-Непарний зафіксовано переміщення техніки ВДВ

Помічений рух техніки у бік Бобруйска трасою Р-31

Ще зафіксовано сьогодні вранці, що декілька Су-35С вилетіли з аеродрому в Барановичах, а через деякий час три вертольоти пролетіли у бік України.

попередня статтяНаслідки обстрілу Миколаєва і міста Пологи
наступна статтяБіля Миколаєва ЗСУ взяли в полон групу російських військових
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я