Арестович розповів, де окупанти програють позиційну війну

0
Арестович
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Олексій розповів, яка зараз обстановка з розгортанням військ противника на території України, та де він зазнає найбільших втрат зараз.

Подробиці

– У мене стійке відчуття, що ВВХ обманюють.

Середня кількість убитих за добу російських військових – 1500 осіб. Ці ідіоти, з переляку, натягли собі сюди стільки військ, що забили собі всі шляхи сполучення.

Вони стягнули сюди, під Київ та під Харків 55 % своїх військ, і стали сильно просідати на інших напрямках, кількісно та якісно.

Зверніть увагу, друзі, на дуже важливу річ:

– вже третю (!) добу поспіль, будь-яка їхня спроба діяти на окремих напрямках закінчується їх розгромом. Жодного успіху третій день поспіль.

Прохід до Баштанки – Миколаївська область – розгром колони, спроба десанту в Миколаїв – розпалом десанту, спроба пройти під Кривий Ріг – розгром колони.

Дивіться, через їхні дурні оперативні помилки, ми найближчим часом почнемо перехвалювати ініціативу. І далі, для них дедалі виразніше замаячить примара військової поразки – спочатку на окремих напрямках, а потім – і скрізь.
Тиснемо.)

Наразі головне завдання до партизанів – блокувати їм рух тилових колон, які йдуть вперед через окуповані території. Класичний підручник з організації опору:

Дивись весь, але особливо – з 112 сторінки:

https://www.dropbox.com/s/cbcmpuk7ylnmebr/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%BA%D0%B8.pdf?fbclid=IwAR1L7SUf3PkKOub4VnppFMw8ARa_5s3m_a-4d3YauQfHzJW58uyLs6F6Sfw

попередня статтяМіський голова Тростянця розповів, що зараз відбувається в окупованному місті
наступна статтяСтали відомі країни, які утрималися від голосування на Генасамблеї ООН щодо припинення російської агресії
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я