Краса

7 простих звичок доглянутої жінки: перевір, чи вони в тебе є

Доглянута жінка завжди виділяється з натовпу. Але найцікавіше, що відрізняють її не просто стильний одяг та охайна зачіска, а й кілька характерних звичок. Прямо зараз перевір, чи близькі вони тобі!

Кожна красива жінка прекрасна по-своєму, але дещо їх обов’язково об’єднує. Ми зараз про найбанальніші звички, які й допомагають таким статусним дамам 24 на 7 залишатися доглянутими. Запам’ятай кілька елементарних речей, без яких випещені красуні просто не уявляють свого життя.

  • Сон не менше 8 годин на добу. Кожна доглянута жінка чудово розуміє, що регулярні недосипи крадуть її молодість та красу. Недолік сну – це прямий шлях до стресів, перевтомлюваності, дратівливості та поганого настрою. Всі ці речі мають мало спільного з жіночою красою.
  • Доглянута жінка завжди тримає шкіру, волосся та тіло в чистоті – пояснення тут зайві!
  • Випещену жінку видає охайний манікюр. Така дама ніколи не буде ходити з облізлим лаком або нарослою кутикулою. Догляд за нігтями для неї також природний, як щоденне чищення зубів.
  • Доглянута жінка, як правило, не катує себе дієтами. Вона перебуває у гармонії із власним тілом і дотримується інтуїтивного харчування. Істи корисно, смачно та збалансовано – одна з її буденних звичок.
  • Турбота про тіло — ще одна річ, яка відрізняє жінку, що по-справжньому любить себе. Такі дами не виснажують себе тренуваннями, а займаються спортом у кайф – чи то йога, пілатес чи навіть проста розтяжка.
  • Зв’язок із природою. Багато доглянутих жінок вміють заземлятися по-своєму — тут немає єдино вірного та універсального способу для всіх. Такі практики є важливою складовою їх внутрішнього світу, світ у якому безпосередньо відбивається і їх зовнішньому вигляді.
  • Красива і впевнена в собі жінка займається улюбленою справою, через яку вміє реалізовувати свої найпотаємніші бажання. Робота, яка щиро подобається, допомагає їй залишатися в ресурсі та отримувати задоволення від кожної хвилини життя.
Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Які вовняні довгі сукні допоможуть створити стильний образ

Не знаємо як ви, а ми вже розпочали підготовку гардеробу до зими. У нашому кліматі…

3 години тому

Як стильно поєднати білу сорочку і джинси: 6 ідей

Біла сорочка + джинси – проста формула для створення стильних аутфітів. Однак багато дівчат думають,…

4 години тому

Стильні шерстяні пальто, які можна носити не лише зараз, а й узимку

Скоро холодна погода накриє нас по всім фронтам і саме час прийняти неминуче рішення –…

8 години тому

8 пар завжди актуальних прямих джинсів

Джинси – це справді універсальна і майже незамінна річ, яку всі ми носимо цілий рік.…

1 день тому

Названа найпопулярніша сумка цього сезону

Незважаючи на кількість та різноманітність трендів на модній арені, ми завжди можемо виділити найголовніші з…

1 день тому

3 стильні комбінації з шкіряною курткою, які можна носити до самої зими

Перехід від спеки до холоду цього року вийшов практично миттєвим. У вересні ми продовжували носити…

1 день тому