Насіння з магазинних перців на розсаду — підходить чи ні

0
Перці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви любите болгарський перець, у вас скоріше за все виникає бажання його вирощувати. Є варіант придбати насіння в спеціальних магазинах, а є ще одна ідея — використати те, яке можна взяти з магазинних овочів. Чи можливо з такого посадкового матеріалу виростити щось путнє?

Що може вийти

Найперше треба розуміти, що в магазинах все рідше продають вітчизняні овочі. І болгарський перець не є виключенням. Це імпортний гібрид, але з нього цілком можливо виростити рослину.

Єдиний нюанс полягає в тому, що похідні плоди будуть менші за розміром. Окрім того, в них можуть бути тонші стінки та нижча кількість корисних елементів.

Зверніть увагу, що у рослин знижується стійкість до захворювань. Це означає, що треба буде більше уваги приділити обробці фунгіцидами.

Якщо ви любите проводити експерименти, спробуйте висадити насіння з магазинних перців. Ідея цілком може стати вдалою. Для цікавості порівняйте результати готового посадкового матеріалу та імпровізованого.

попередня статтяСоус, який зробить страви з м’яса ще смачнішими — з червоних порічок
наступна статтяЯк зварити молочну рисову кашу з молоком на сніданок
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я