Як видалити плісняву з герметика у ванній кімнаті: народний лайфхак

0
Герметик з пліснявою в ванній кімнаті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пліснява надокучлива. Вона постійно намагається зайняті всі поверхні, де є хоч трохи вологи та погана вентиляція. Щоб від неї позбавитись, потрібно регулярно проводити роботи по її ліквідації. Постійно побутовою хімією теж не дуже добре користуватись, тому альтернативний варіант є серед народних методів.

Засіб з аптечки

Боротись із грибком потрібно у всіх випадках. По-перше, він суттєво псує зовнішній вигляд, по-друге, це питання санітарної гігієни. Щоб прибрати плісняву, потрібен перекис водню.

Нанесіть засіб на проблемні ділянки та залиште на 15 хвилин. Після цього герметик промийте чистою водою.

Не забудьте ретельно витерти від вологи, щоб не створювати нові умови для розвитку плісняви. Якщо перекису водню у вас не виявилось, можна скористатись оцтом. Нанесіть його на годину, а потім також промийте та витріть насухо.

Знадобиться 2-3 обробки. В процесі провітрюйте приміщення, щоб не концентрувати випари оцту. Ці народні методи боротьби проти плісняви допоможуть виграти боротьбу. При можливості протирайте герметик сухою ганчіркою після прийняття душу. Таким чином ви будете створювати несприятливі умови для розвитку плісняви.

попередня статтяМигдалеві цукерки з 4 інгредієнтів – кращі, ніж магазинні
наступна статтяУніверсальний соус, який підійде до всіх страв без виключення
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я