Лайфстайл

Рік Чорного Водяного Кролика: яким буде 2023 рік і в чому зустрічати

Новий рік – це трепетна подія, на яку чекають мільйони людей. Настає новий цикл, тому з’являється надія, що життя зміниться на краще. Варто детальніше розібрати, як зустрічати 2023 рік, щоб привернути успіх.

Чорний Водяний Кролик (Кіт): що потрібно знати про покровителя

Тваринка має кілька якостей:

  • лагідний;
  • сміливий;
  • розумний;
  • швидкий.

Для Кролика важлива стабільність та міцна родина. Ця тварина не любить галасливих компаній, дорогих подарунків та яскравих речей. Щоб протягом року супроводжував успіх, важливо створити умови, коли Кролику буде комфортно та спокійно.

Що принесе рік Кролика (Кота) згідно з китайським календарем

Якщо дивитися на особливості характеру Кролика, стане зрозуміло, що 2023 повинен пройти спокійно. Хоча, події, які відбуваються в Україні та і у всьому світі викликають чимало побоювань.

Проте фахівці зазначають, що у 2023 році має настати спокій та довгоочікуваний мир. Згідно з китайським календарем, Чорний Кролик:

• допоможе знайти мир;
• принесе стабільність;
• зміцнить сімейні стосунки;
• подарує любов тим, хто її потребує по-справжньому.

Цього року не варто ризикувати чи кардинально змінювати своє життя.

Як правильно відзначати Новий рік

Для багатьох людей Новий рік став святом, коли вони збираються великими компаніями та відзначають кілька днів. 2023 року від подібної звички варто відмовитися. Справа в тому, що Кролик – це домашня тварина, яка цінує спокій та затишок. В ідеалі цей день провести у колі своєї родини, без сторонніх людей та пихатості, яка може все зіпсувати.

Яке вбрання для святкування вибрати

Більшість людей знайомі з правилом: Новий рік потрібно зустрічати у новому одязі. Якщо немає можливості повністю змінити свій гардероб, хоч би кілька речей мають бути новими. Особливих правил щодо вибору образу святкування немає, але варто виділити кілька рекомендацій.

1. Одяг повинен бути максимально комфортним і практичним. Простий приклад: якщо сукня занадто маленька, варто віддати перевагу одягу, який підходить за розміром.

2. Яскраві та помітні речі використовувати не варто. Кролик любить стримане вбрання, класичний стиль може стати ідеальним рішенням.

3. Важливо відмовитися від використання натурального хутра. Подібні вбрання можуть відверто розсердити цьогорічного символу.

4. Складні декоративні елементи немають сенсу. Святкування має пройти у спокійній атмосфері. А подібні образи можна залишити для різноманітних вечірок.

Особливу увагу варто приділяти прикрасам. Бажано віддавати перевагу мінімалістичним прикрасам з білого золота чи срібла. Навішувати на себе велику кількість прикрас цього дня точно не варто.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Як уникнути набряків: причини їх появи та найкращі методи боротьби

Набряки не найгірше, що може бути, тим паче, якщо ти знаєш, від чого саме вони…

22 години тому

Як підняти лібідо восени: мало хто знає про властивість цього овочу

Цей овоч завжди є на поличках магазину, коштує копійки, але користь має неймовірну. Він корисний…

2 дні тому

Чому живіт випирає, навіть коли схудла, і як його прибрати

Випираючий живіт може здорово зіпсувати настрій, якщо ти бачиш себе у дзеркалі у невигідному ракурсі.…

2 дні тому

5 міфів про користь рослинних олій для здоров’я та краси

Оливкова олія - панацея від усього, пальмова шкідливіша за алкоголь, кокосове корисне для волосся і…

4 дні тому

Синдром сухого ока: як він проявляється та якими засобами його лікувати

Відчуття «піску в очах» та печії, на жаль, добре знайоме багатьом із нас. Якщо ти…

5 днів тому

8 помилок, які зменшують тривалість життя: перевір себе

Зрозуміло, що не все підлягає контролю, наприклад, вибір генів, з якими ти народжуєшся. Проте спадковість…

6 днів тому