Як приготувати неймовірно смачну гречану кашу

0
Гречана крупа
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В приготуванні гречки не може бути чогось надзвичайного. Така думка може бути, але просто залити водою та зварити до готовності крупу — стандартний варіант. А іноді хочеться чогось більш цікавого. Один з варіантів — гречану крупу можна підсмажити перед відправкою до каструлі. Це надасть горіхового присмаку готовій страві. Є ще один спосіб приготування, завдяки якому звичний гарнір стає дійсно смачнішим та кориснішим.

В чому полягає його суть

Для початку гречку варять звичним способом. Тобто її перебирають від сміття, ретельно промивають та викладають на паперовий рушник, щоб крупа стала сухою.

Після цього наступає основний момент. Від нього залежить, яким вийде на смак гарнір з гречаної крупи. У глибоку сковороду влийте декілька ложок кокосового масла. Воно має прогрітись, після чого в нього всипають гречку. Крупу треба рівномірно розподілити та зачекати, щоб вона також прогрілась протягом 2 хвилин.

Тепер черга води. Оптимальна пропорція — 2:1. Тобто, на одну частину крупи наливають дві частини води. Зробіть вогонь більшим, щоб вода закипіла. Потім прикрутіть до мінімуму. Рідина має повністю випаруватись. Виключіть вогонь та залиште гречку «відпочити» протягом 10-15 хвилин. Смачного!

попередня статтяЯк самостійно приготувати курагу без електросушарки та духовки
наступна статтяЧи потрібно викидати стебла та листя кукурудзи після врожаю
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я