Як позбутися запаху в туалеті: “секретна місія” — мило і шкарпетка

0
Як позбутися запаху в туалеті:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Прибравши всю квартиру, хочеться, як у грі, натиснути кнопку «Зберегти». Але такої функції поки що немає, тому ми можемо лише користуватися перевіреними методами. Поділимося цікавим способом, як позбутися запаху в туалеті та продовжити його свіжість після збирання надовго.

Подробиці

Відділ побутової хімії рясніє найновішими пристроями для унітазів, але вони дуже часто віддають таким сильним хімічним запахом, що мимоволі починаєш чхати. Якщо в будинку є діти чи й дорослі, що схильні до алергії, такі засоби взагалі протипоказані.

Спробуйте зробити саморобний засіб від запаху в туалеті
Мабуть, у вас знайдеться мило з улюбленим ароматом. Саме його можна використовувати як довгостроковий освіжувач, помістивши в бачок унітаза. Однак пристрій швидко закінчиться, якщо пустити брусок у вільне плавання. Тому його потрібно закріпити усередині бачка.

Для цього треба взяти стару, але чисту і цілу шкарпетку. У неї помістіть мило і зав’яжіть на вузол або зробіть кілька стібків голкою з ниткою.

Відкрийте бачок і спустіть воду, притримайте поплавець, щоб не набралася нова порція води. Шкарпетку прикріпіть скотчем до внутрішньої стінки бачка так, щоб липка стрічка знаходилася над рівнем води.

Тепер можете відпустити поплавець та закрити бачок. Пристосування працюватиме при кожному зливі води, даруючи свіжість і зберігаючи від нальоту.

Цей спосіб — бюджетна альтернатива дорогим хімічним засобам.

попередня статтяЧому не варто гасити соду оцтом для випічки
наступна статтяЧому досвідчені господині більше не смажать котлети на сковороді
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я