Досвідчені садоводи розкрили “секрет” захисту малини від довгоносика

0
малина
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені садоводи завжди намагаються обробити свої кущі заздалегідь, щоб потім не було потреби боротися зі шкідниками. У цьому питанні все дуже просто: краще на початку сезону обробити малину, щоб захистити врожай від довгоносика.

Подробиці

Який простий засіб у цьому допоможе?
На багатьох ділянках росте бур’ян — полин. Його завжди потрібно залишати, тому що він стає “другом” корисних рослин на городі і відлякує багатьох комах.

Полин може знадобитися протягом дачного сезону для різних обробок. Його навіть можна засушити, щоб чудовий засіб завжди був під рукою.

Для початку потрібно взяти близько 1 кг полину, відправити в каструлю, влити 4 л води. Довести до кипіння. Після цього треба звести вогонь до мінімуму та почекати 5 хвилин.

Відвар проціджують та розбавляють водою. Загалом у вас має вийти відро відвару Додайте трішки рідкого мила — і все можна починати обприскування.

Такий спосіб і ефективний, і безпечний.

Зберігайте пораду і нехай ваша малина радує ягодами!

попередня статтяШеф-кухарі розповіли, як приготувати смачну горбушу
наступна статтяЯк приготувати смачний зелений борщ з кропивою і без щавлю
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я