Лайфстайл

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до себе особливої ​​уваги і навіть можуть виглядати нудно. Тим часом осінь – ідеальний час, щоб придбати насичену пару, яка “розбавить” образ. Щоб вам було простіше орієнтуватися в трендовій палітрі, розповідаємо, взуття яких відтінків стане акцентом будь-якого образу.

Винний

Винний колір – це абсолютний хіт осіннього сезону. Глибокий і насичений відтінок поєднується як з базовими квітами — чорним, графітовим і білим, так і яскравішими і сміливішими, наприклад, смарагдовим. Ботильйони або челсі в подібному виконанні стануть ідеальним доповненням до улюблених джинсів, легінсів або довгих спідниць. Особливо виграшно такий відтінок виглядає на шкіряних або замшевих виробах, додаючи їм енергії великих грошей. Однак у будь-якому випадку варто вибирати пари з мінімальним дизайном — цього сезону винний колір сам по собі є головним акцентом.

Шоколадний

Шоколадний – один із найуніверсальніших відтінків, який легко впишеться в будь-який осінній гардероб. Він виглядає “дорого” і при цьому досить нейтральний. Восени-2024 дизайнери пропонують широкий вибір взуття кольору шоколаду – від грубих черевиків на масивній підошві до елегантних лоферів та чобіт. Такий колір виглядає особливо виграшно на шкіряних моделях – матових чи фактурних. Поєднуйте подібні пари зі штанами палаццо, спідницями міді чи пальто у бежевих та пісочних відтінках – шоколадний стане благородним акцентом аутфіту.

Пісочні відтінки

Пісочні відтінки завжди залишаються в тренді, особливо восени, коли хочеться додати в образи трохи тепла та затишку. «Карамельне» взуття легко поєднується з одягом натуральних відтінків — кремовими светрами, вовняними пальтами та денімом. Зверніть увагу на замшеві моделі в пісочних відтінках – вони виглядають ніжно та елегантно, створюючи розслаблений, але при цьому стильний образ.

Оливкові відтінки

Восени-2024 оливковий колір став альтернативою шоколадному. Взуття у його відтінках легко комбінується з речами пісочного, графітового та навіть бордового кольору. Особливо актуально подібні пари виглядають у поєднанні з трикотажем землістих тонів та аксесуарами у золотій або бронзовій палітрі. У тренді також багатошарові образи з оливковим акцентом – це взуття розбавить будь-який осінній образ!

З контрастною підошвою

Взуття з контрастною підошвою – ще один тренд осінні-2024, який не можна пропустити. Особливо популярні світлі моделі з темною масивною підошвою – подібні пари виглядають стильно та оригінально, крім того, такий прийом захищає пісочне або бежеве взуття від слякоти. Найпопулярнішими моделями у подібному виконанні стали челсі – вони чудово доповнять як класичні, так і розслаблені образи. Ви можете придивитися і до інших поєднань, головне, уникати взуття з вкрай непрактичною світлою підошвою.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на…

4 години тому

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний…

22 години тому

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні…

1 день тому

Як виглядає стрижка метелик і кому вона підійде

Стрижка метелик — модна популярна зачіска, яка передає ретровайб. Вона поєднує елементи багатошарових стрижок, створює…

2 дні тому

12 ідей, як зробити одяг оверсайз елегантним

Оверсайз-одяг завжди у пріоритеті у модниць, але восени він особливо затребуваний. По-перше, в ньому дуже…

2 дні тому

5 моделей дутих жилетів, щоб стильно виглядати в холодний сезон

З настанням холодів з шаф достаються пуховики, дублянки та куртки, але часто ми забуваємо про…

2 дні тому